Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce există în supermarketuri usturoi din China, roşii din Spania şi ceapă din Olanda? Un fermier care aprovizionează Kaufland demontează teoria conspiraţiei

Publicat:

Cu greu poti sa mai gasesti in supermarketurile din tara legume si fructe pe care sa scrie “Tara de origine - Romania”. Cum e posibil sa aduci de la mii de kilometri usturoiul din China sau rosiile din Olanda – o tara aflata sub nivelul marii. De ce gasim mere din Austria si Polonia si nu din Romania? De ce aducem ceapa din Italia si capsuni din Spania? Este o conspiratie internationala care are ca scop falimentarea agricultorilor romani? Nici vorba, este de parere Simion-Sorin Bob, presedintele consiliului de administratie al cooperativei „” care aprovizioneaza reteaua de magazine…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE ofera Ucrainei angajamente de securitate de lunga durata

12:30, 12.04.2024 - UE a elaborat un document oficial pe baza caruia va acorda angajamente de securitate de lunga durata Ucrainei: de la asistența politica, militara și financiara, pana la angajamentul de a promova procesul de aderare a Kievului la spațiul comunitar. UE ofera Ucrainei angajamente de securitate de lunga…

Bistritzer Burg Dog Show 2024: Sute de caini, din 85 de rase, vor cuceri inimile tuturor cu frumusețea și grația lor!

12:15, 09.04.2024 - Bistritzer Burg Dog Show pune și anul acesta Bistrița pe harta competițiilor chinologice naționale și internaționale. Evenimentul, așteptat de toți iubitorii de caini, va avea loc in acest weekend, in Complexul Heidenfeld din Viișoara. Cel mai așteptat eveniment canin al anului – Bistritzer Burg Dog…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

Oengeurile sunt offshore-uri romanești și nu protesteaza nimeni

15:05, 17.03.2024 - 1. Alegeri in toata Europa. Groaza printre neomarxiștii ciudați de la Bruxelles. In acest moment, partidele din categoria AUR sunt pe primul loc, in sondaje, in Austria, Olanda, Italia, Franța, Polonia, Ungaria și pe locul doi in Germania și Spania. La noi, AUR e undeva in spatele coaliției PSD – PNL.…

Basescu, despre Simion și Șoșoaca: ”Ma uit cu mila. Care sunt argumentele pentru politica lor?”

23:15, 09.03.2024 - Traian Basescu i-a criticat pe George Simion și Diana Șoșoaca. El s-a intrebat care sunt argumentele suveranismului intr-o Uniune Europeana care vrea sa fie tot mai integrata. Fostul președinte al Romaniei , Traian Basescu, a acordat sambata seara un interviu in exclusivitate la postul Romania TV, dezvaluind…

Romania importa legume pline de pesticide deoarece nu produce suficient sa acopere consumul intern

07:35, 01.03.2024 - Romania importa masiv legume. Acum, la inceput de primavara, tarabele din piețe sunt pline cu ceapa, usturoi, roșii și cartofi de la straini. Potrivit specialiștilor, Germania, Italia, Olanda, Belgia sau Austria sunt țarile care ne ajuta sa acoperim necesarul de consum. Problema e ca pentru creșterea…

Gimnastica, JO: Echipa feminina a Romaniei va debuta in prima subdiviziune a calificarilor

10:21, 23.02.2024 - Federatia Romana de Gimnastica (FRG) a anuntat, joi, rezultatele tragerii la sorti pentru concursul de calificare, de la JO de la Paris. Potrivit tragerii la sorti, echipa feminina a Romaniei va concura in prima subdiviziune, iar adversare vor fi reprezentantele Marii Britanii si sportive…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?