Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este greșit să transformăm telefonul mobil în ceas deșteptător

Publicat:

Telefoanele noastre au devenit o extensie inseparabila a miinilor noastre. Le folosim pentru atitea sarcini. De fapt, se pare ca viața se va opri complet daca le spargem accidental. Și setarea unei alarme este un lucru pe care aproape toata lumea il face pe telefonul sau. Specialiștii atrag atenția ca este greșit sa folosim telefoanele mobile pe post de ceas deșteptator. Explicația? Ultimul lucru

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Nu e recomandat sa dormi cu telefonul langa pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei

10:15, 11.05.2024 - Nu e recomandat sa dormi cu telefonul langa pat. Ce spun specialiștii despre acest obiceiSigur și ție ți s-a intamplat sa adormi cu telefonul in mana sau langa tine. Specialiștii spun ca acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Afla de ce nu e recomandat sa dormi cu telefonul langa pat. In…

Iohannis, ultimul mesaj de Paste in calitate de presedinte

13:55, 04.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, un mesaj cu ocazia Pastelui, in care spune, printre altele, ca „in aceste zile speciale, gandurile noastre se indreapta și catre semenii aflați in suferința, care trec prin incercarile cumplite ale unui razboi nemilos”. „Sarbatoarea Sfintelor Paști ne…

Telefonul mobil inregistreaza tot ce vorbești, fara sa știi. Iata cum poți opri acest lucru!

19:00, 03.05.2024 - Telefonul mobil inregistreaza discuțiile noastre, chiar și atunci cand nu vorbim la el. Exista, insa, o metoda simpla care ne ajuta sa prevenim acest lucru. Iata despre ce este vorba! Pașii sunt simpli.

Telefoanele de urgența de pe autostrada au ajuns piese de muzeu. De ce e bine sa te bazezi numai pe telefonul mobil, pe strazile din Romania

11:30, 02.05.2024 - Telefoanele de urgența de pe autostrazile patriei au ajuns, practic, „piese de muzeu”. Ele nu mai functioneaza, asta in cazul in care au „mers” vreodata. Asadar, e bine sa va bazati pe telefonul mobil personal, in caz de urgenta. De ce nu functioneaza telefoanele de pe autostrada Reprezentanții companiei…

Rețelele de socializare – capcane colective cu consecințe incalculabile

22:06, 23.03.2024 - Conectivitatea digitala a devenit o norma sociala. Rețelele de socializare stau in centrul interacțiunii umane, dar și a dezbaterilor privind impactul lor asupra sanatații mintale. O analiza recenta scoate in evidența paradoxul in care ne regasim: deși criticate pentru crearea unei dependențe distructive,…

Ratele la creditele NOUA CASA, mai mari decat cele la credite imobilizare clasice. Care este explicația brokerilor?

14:30, 10.03.2024 - Practic, in prezent principalul avantaj al creditului de tip Noua Casa ramane avansul mic la achiziționarea unei locuințe, dar pe de alta parte este limitata și valoarea achiziției la cel mult 70.000 de euro, adica in cel mai bun caz un apartament cu 2 camere intr-un oraș mai mic.La locuințele de peste…

Calitatea aerului afectata. Un val de praf saharian trece peste Romania incepand de astazi

13:30, 29.02.2024 - Romania va fi traversata de un val de praf saharian incepand de astazi. Specialiștii atrag atenția ca va fi afectata calitatea aerului. Incepand de joi, 29 februarie, și pana vineri, 1 martie, un val de praf saharian va traversa țara noastra, din sud catre nord. Meteorologii spun ca, uneori, cerul poate…

De ce investiția in aur este decizia corecta?

12:10, 21.02.2024 - Investiția in aur devine o investiție din ce in ce mai populara atat la nivel mondial, cat și in Balcani. Toata lumea este familiarizata cu valoarea aurului – din punct de vedere lingvistic, aurul a fost intotdeauna o metafora pentru valoare. De ce este investiția in aur o decizie corecta? Care sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?