Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ar trebui să mănânci avocado. Principalele 10 beneficii ale acestui fruct asupra organismului! Luptă cu unele dintre cele mai temute boli!

Publicat:

Avocado este o buna sursa de vitamine, precum și de minerale, printre care se numara magneziu, sodiu, calciu și fier. Consumul acestui fruct pe termen lung ajuta la menținerea sanatații organismului, dar și a frumuseții.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

Acest fruct te scapa de stres! Mirosul combate orice durere

20:11, 26.04.2024 - Beneficiile lamaiiLamaia este bine cunoscuta pentru proprietațile sale sanatoase, fiind bogata in vitamina C și antioxidanți. Consumul regulat de lamaie este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv intarirea sistemului imunitar și prevenirea afecțiunilor. In plus, lamaia este adesea…

Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfecta alaturi de pește prajit

21:35, 24.04.2024 - Ingrediente necesare pentru mujdeiul de usturoi cremos:2 capațani de usturoiSare pentru condimentare100 ml ulei de floarea-soarelui1 lingura oțetMod de preparare:Curațarea usturoiului: Incepe prin a curața și spala cațeii de usturoi , apoi da-i pe razatoarea mica.Pisarea usturoiului: Presara sare peste…

Lupta impotriva demenței ar trebui sa inceapa mai devreme pentru a ne menține creierul ager

11:00, 14.04.2024 - Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta. Intervenind mai devreme pentru a imbunatati sanatatea creierului ne-ar putea ajuta sa ne mentinem ageritatea cerebrala pe masuraa ce imbatranim.

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

De ce nu ar trebui sa mananci orezul dupa ce a fost ținut la frigider

12:26, 19.03.2024 - Prepararea meselor pentru intreaga saptamana este o metoda excelenta de a economisi timp și bani. Totuși, unele alimente, precum pastele și cerealele, vin la pachet cu un risc de apariție a unei intoxicații alimentari atunci cand sunt lasate la temperatura camerei.

Alt stat european va legaliza consumul de canabis

17:01, 23.02.2024 - Germania urmeaza sa legalizeze canabisul, permițand posesia a pana la 25 de grame și cultivand pana la trei plante pentru uz personal, scrie Daily Mail.   Germania este astazi pregatita sa se alature listei țarilor care au legalizat canabisul pentru uz personal. Parlamentul țarii este pe cale sa voteze…

De ce ar trebui sa mananci fistic. Cinci beneficii pentru sanatate

11:20, 09.02.2024 - Savurat ca gustare și folosit in deserturi și salate, fisticul, care este bogat in proteine, are o serie de beneficii asupra sanatații, de la scaderea tensiunii arteriale pana la prevenirea declinului cognitiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?