Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DATE ÎNGROZITOARE: Cincisprezece milioane de oameni din Congo se confruntă cu foametea

Publicat:

Cincisprezece milioane de oameni din nu au suficienta mancare la dispozitie, de doua ori mai multi decat cei care au infruntat foametea anul trecut, a anuntat marti Consiliul norvegian pentru refugiati (NRC), scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

OMS: Tutunul, alimentele ultraprocesate și alcoolul ucid 2,7 milioane de oameni pe an in Europa

10:10, 12.06.2024 - Tutunul, alimentele ultraprocesate, alcoolul și combustibilii fosili ucid 2,7 milioane de oameni pe an in Europa. Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) acuza corporațiile ca obstrucționeaza politicile publice pentru profit și cere guvernelor sa aplice reglementari mai stricte in domeniul sanatații.

Știrile Antena Stars. Amna a primit un avertisment din partea medicilor! Cu ce probleme se confrunta artista: „Stari ingrozitoare...” / VIDEO

15:11, 11.06.2024 - Amna a primit un avertisment din partea medicilor! Artista s-a dus la doctor pentru a-și face cateva investigații, dar a avut parte de o veste cu totul și cu totul neașteptata. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta cantareața!

SUA vor cheltui 98 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea gripei aviare de la vaci la oameni

11:31, 12.05.2024 - Administratia Biden va oferi aproape 200 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva raspandirii gripei aviare in randul vacilor de lapte, in cea mai recenta incercare a guvernului de a limita focarele care au alimentat ingrijorarile legate de infectiile umane cu virusul H5N1, transmite Reuters.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Guvernul cauta oameni pentru Consiliul de Administrație al Smart S.A., companie deținuta de Translectrica

08:56, 01.05.2024 - Secretariatul General al Guvernului inițiaza consultari cu acționarul unic, Compania Naționala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A., pentru a contura planul de selecție pentru membrii viitorului Consiliu de Administrație al Smart S.A. Secretariatul General al Guvernului, in calitate…

Neymar a scapat de o amenda de trei milioane de dolari

11:56, 11.04.2024 - Un tribunal brazilian a suspendat o amenda de aproximativ trei milioane de dolari impusa starului mondial al fotbalului Neymar Junior pentru ca a construit fara autorizatie un lac artificial pe proprietatea sa din Rio de Janeiro, informeaza AFP. Sentinta, cu data de luni, a fost obtinuta miercuri de…

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Statele Unite aproba un imprumut de 500 de milioane de dolari pentru proiectul petrolier din Bahrain

12:50, 19.03.2024 - Bapco din Bahrain a semnat Carta Cop28 de decarbonizare a petrolului și gazelor, care urmarește sa realizeze operațiuni cu zero net pana in 2050 și sa puna capat arderii de rutina pana in 2030, agbi.com. Agenția americana de credit la export a aprobat o garanție de imprumut de 500 de milioane de…


Ce parere ai despre aceasta stire?