Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Onoriu și Isabela, încă soția lui, se întâlnesc astăzi la tribunal. Are loc primul termen în procesul de divorț: ”Sunt nerăbdător să închid acest capitol”

Publicat:

Dupa ce anul trecut au depus actele de divorț, astazi este o zi mare pentru și inca soția lui, Isabela. Cei doi urmeaza sa se intalneasca la tribunal, caci are loc primul termen in procesul de divorț. Cu ce ganduri vine la tribunal și cum spera sa plece!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen in procesul de divorț. A luat sfarșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO

09:55, 24.04.2024 - Daniel Onoriu și Isabela Onoriu mai au de așteptat foarte puțin pana vor fi divorțați oficial, așa cum fiecare dintre ei iși dorește. Fostul pilot s-a prezentat la ultimul termen din acest proces de divorț și a ieșit mai calm ca niciodata, semn ca scandalul dintre el și inca soția lui.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Dosarul de la 2 mai. Judecatoarea care a gafat va prezida și cel de-al doilea termen in procesul in care Pascu este acuzat de uciderea a doi studenți 

22:35, 06.03.2024 - ncuța Popoviciu, judecatoarea care a gafat grav in dosarul tragediei de la 2 Mai, va prezida și cel de-al doilea termen in procesul in care Pascu este acuzat de uciderea a doi studenți. Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis in judecata pentru cinci infracțiuni! Ancuța Popoviciu, magistratul care…

Xtra Night Show. Mama lui Daniel Onoriu, martor in procesul de divorț al fiului ei. Ce spune femeia despre inca nora sa: "Am sa dovedesc infracțiunile ei..." / VIDEO

22:25, 20.02.2024 - In cursul zilei de azi ar fi trebuit sa se pronunțe, la Judecatoria Sectorului 4, divorțul dintre Daniel Onoriu și soția sa, Isabela. Fostul pilot de curse a venit insoțit de mama sa. Ce declarații a facut femeia.

Decizie de ultima ora in scandalul dintre Daniel Onoriu și soție / Platește pentru acțiunile din ultima perioada

23:40, 31.01.2024 - Dupa ce, recent, Daniel Onoriu și Isabela au luat-o de la capat cu scandalurile in public, judecatorii au decis, in urma cu doua zile, sa prelungeasca masura preventiva dispusa in dosarul fostului pilot de raliuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?