Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Mama lui Daniel Onoriu, martor în procesul de divorț al fiului ei. Ce spune femeia despre încă nora sa: "Am să dovedesc infracțiunile ei..." / VIDEO

Publicat:

In cursul zilei de azi ar fi trebuit sa se pronunțe, la 4, divorțul dintre și soția sa, Isabela. Fostul pilot de curse a venit insoțit de mama sa. Ce declarații a facut femeia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Daniel Onoriu s-a prezentat la ultimul termen in procesul de divorț. A luat sfarșit scandalul cu Isabela Onoriu: ”S-a ajuns la...” / VIDEO

09:55, 24.04.2024 - Daniel Onoriu și Isabela Onoriu mai au de așteptat foarte puțin pana vor fi divorțați oficial, așa cum fiecare dintre ei iși dorește. Fostul pilot s-a prezentat la ultimul termen din acest proces de divorț și a ieșit mai calm ca niciodata, semn ca scandalul dintre el și inca soția lui.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Xtra Night Show. Cum arata casa in care sta acum Daniel Onoriu. Imagini cu locuința unde fostul pilot și Isabela Onoriu și-au petrecut cei șase ani de relație: „L-am luat din munca mea” / VIDEO

22:40, 22.02.2024 - In urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, Daniel Onoriu și-a prezentat locuința unde a trait alaturi de inca soția lui, Isabela Onoriu. Iata cum arata locuința unde fostul pilot și Isabela Onoriu și-au petrecut cei șase ani de relație!

Xtra Night Show. Daniel Onoriu, fața in fața cu avocata inca soției sale, Luminița Nuța! Ce noi informații au ieșit la iveala: „Instanța va hotari” / VIDEO

22:10, 22.02.2024 - "Razboiul" dintre Daniel Onoriu și Isabela Onoriu pare ca nu se va termina prea curand. Fostul pilot de curse a stat din nou fața in fața cu avocata inca soției sale, Luminița Nuța. Iata ce noi informații au ieșit la iveala!

Decizie de ultima ora in scandalul dintre Daniel Onoriu și soție / Platește pentru acțiunile din ultima perioada

23:40, 31.01.2024 - Dupa ce, recent, Daniel Onoriu și Isabela au luat-o de la capat cu scandalurile in public, judecatorii au decis, in urma cu doua zile, sa prelungeasca masura preventiva dispusa in dosarul fostului pilot de raliuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?