Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Onoriu se căsătorește pentru a treia oara! Pilotul de raliuri are o relație cu o afaceristă. Declarații exclusive despre partenera sa: ”E femeia trimisă de Dumnezeu” / FOTO

Publicat:

Cu toate ca nu e inca divorțat oficial de fosta lui soție, vrea sa faca pasul cel mare. Pilotul de raliuri are o noua relație dupa desparțire și are planuri serioase cu partenera sa Elena, o femeia de afaceri! Avem declarații exclusive de la , precum și imagini alaturi de partenera lui de viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Ana Bogdan s-a desparțit de pilotul de raliuri Simone Tempestini, dupa 4 ani de relație

15:31, 13.03.2024 - Tenismena Ana Bogdan și pilotul de raliuri Simone Tempestini nu mai formeaza un cuplu, cei doi desparțindu-se dupa 4 ani de iubire intensa. Cei doi formau un cumplu foarte frumos și apreciat in sportul romanesc.Ei erau impreuna de patru ani, dar anterior Ana Bogdan s-a iubit cu Norris Mageanu, cel mai…

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?