Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Rogoz, declarații tulburătoare despre abuz: ,,Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire"

Publicat:

este o actrița foarte cunoscuta și apreciata. Ea iși iubește foarte mult meseria și este foarte buna in tot ceea ce face. Artista a incercat sa vorbeasca despre harțuire, iar reacțiile au fost amestecate. Vedeta și-a manifestat sprijinul fața de , dar a vorbit și despre propria experiența.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, declarații neașteptate despre casatoria cu Victor Cornea. „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins”

10:46, 26.04.2024 - Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Artista radiaza de fericire și spune ca sportivul este partenerul potrivit, insa, nu vrea sa faca pasul cel mare alaruri de acesta. Vedeta a explicat și motivul.Andreea Balan nu și-a gasit doar sufletul…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Lora, declarații in premiera despre dorința de a deveni mama: „Eu ma simt mama și punct!” VIDEO EXCLUSIV

13:10, 10.04.2024 - Lora traiește o frumoasa poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu de mai bine de 8 ani. Aceștia formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi nu sunt casatoriți, au vrut in repetate randuri sa faca marele pas, insa pandemia i-a impiedicat prima data, iar apoi razboiul din Ucraina. Vedeta…

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.


Ce parere ai despre aceasta stire?