Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Barna la Târgoviște: „Sunt foarte optimist nu doar că voi ajunge în turul doi, ci că voi şi câştiga această cursă pentru prezidenţiale”

Publicat:

Extrem de optimist in ceea ce priveste alegerile prezidentiale, , candidatul Aliantei USR PLUS a declarat duminica la -ul la Targoviște: „Sunt foarte optimist nu doar ca voi ajunge in turul doi, ci ca voi si castiga aceasta cursa pentru prezidentiale” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre atuul lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO: „Nimeni nu este impotriva domniei sale”

13:30, 27.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune ca susține „orice roman pentru orice functie internationala”, vorbind despre faptul ca președintele Klaus Iohannis se afla in cursa pentru funcția de secretar general al NATO. Intr-o declarație la Prima TV, liderul PSD a susținut ca atuul președintelui in acest context…

Ciolacu se arata convins: Cu sau fara candidatura lui Piedone, „Gabriela Firea va castiga alegerile”

09:01, 25.04.2024 - Liderul PSD se arata increzator ca Gabriela Firea, candidatul social-democraților in cursa pentru Primaria Capitalei, va caștiga alegerile, cu sau fara Cristian Popescu Piedone – candidatul PUSL- in cursa electorala pentru fotoliul de primar general, la scrutinul din 9 iunie. Presedintele PSD, Marcel…

Sondaj INSCOP: Cine ar castiga primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania? Emil Boc este in top, chiar daca nu și-a anunțat candidatura

10:25, 11.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar castiga primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unui sondaj realizat INSCOP privind intentiile de vot pentru scrutinul din acest an, citat de Euractiv.

Sondaj INSCOP. Cine ar castiga alegerile prezidențiale

13:15, 10.04.2024 - Frisoane pentru Partidul Comasat Roman, asa cum este alintata coalitia PSD-PNL, dar si pentru George Simion. Un sondaj realizat de INSCOP privind intenția de vot pentru alegerile prezidențiale arata ca Mircea Geoana s-ar afla pe primul loc in primul tur. Pe locul doi se situeaza Marcel Ciolacu. George…

Sondaj INSCOP: Cine ar caștiga primul tur al alegerilor prezidențiale. George Simion nu intra in turul doi

08:05, 10.04.2024 - Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP care masoara intenția de vot pentru alegerile prezidențiale, actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar caștiga primul tur al alegerilor prezidențiale, urmat de Marcel Ciolacu și George Simion.

Catalin Cirstoiu exclude varianta de a se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: „Sunt un om care isi castiga luptele pe care le incepe”

23:05, 25.03.2024 - Candidatul PSD – PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, spune ca este exclus sa se retraga din cursa electorala, intrucat, din spusele sale, este un om care isi castiga luptele pe care le incepe. „Nu. Niciodata nu ma voi retrage din cursa. (…) Eu sunt un om care isi castiga luptele pe care le…

Geoana, intrebat daca va candida la prezidentiale: Cat sunt la NATO, imi vad de treaba la NATO

20:40, 15.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a fost intrebat vineri la Galati daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns ca nu amesteca lucrurile, atat timp cat este pe aceasta functie a NATO se preocupa de problemele Aliantei.

Batalia dronelor s-a transformat intr-o cursa tehnologica intre Rusia și Ucraina. Comandant ucrainean: „Nu poți caștiga razboiul doar cu FPV-uri”

20:20, 12.03.2024 - O vreme, forțele ucrainene s-au bucurat de avantajul prolific al dronelor pe care le-au folosit ca pe niște proiectile proprii și care pareau sa fie o alternativa eficienta la obuzele de artilerie, ingaduindu-le sa lanseze atacuri asupra forțelor rusești inamice, relateaza NYT.


Ce parere ai despre aceasta stire?