Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Curs valutar pentru 9 septembrie: Ce se întâmplă cu euro și dolarul

Publicat:

CHIȘINAU, 9 sept - Sputnik. La cursul valutar anunțat de Banca Naționala a Moldovei (BNM) pentru miercuri, 9 septembrie, un dolar american echivaleaza cu 16,61 lei, un euro – cu 19, 60 lei, o hrivna ucraineana – cu 59 de bani, un leu romanesc – cu 4,03 lei moldovenești, o rubla ruseasca – cu 21 de bani.

© Photo : BNMRatele de schimb (curs valutar) BNM pentru 09 septembrie 2020

Dolarul american s-a scumpit cu un ban in comparație cu ziua de ieri, iar euro s-a ieftinit cu doi bani. Cotația hrivnei ucrainene și a rublei a ramas neschimbata. Leul romanesc s-au ieftinit cu un ban. 

Fluctuațiile…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Euro scade, in timp ce Dolarul crește: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 15.04.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 8 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat, cu o creștere de 5 bani.

Euro scade, in timp ce dolarul crește ușor: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 08.04.2024 - Banca Naționala a Moldovei a stabilit, la inceputul acestei saptamani, un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, in timp ce dolarul american a inregistrat o creștere nesemnificativa.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Maia Sandu: Republica Moldova alege libertatea, in pofida tuturor amenintarilor care curg de la Moscova

20:40, 05.03.2024 - Republica Moldova alege libertatea, in pofida "tuturor amenintarilor" de la Moscova, a declarat, marti, presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei intalniri cu membri ai diasporei din tara sa. Aflata la București pentru Congresul PPE, aceasta a vorbit despre perspectivele aderarii la…

Președintele ASF, Alexandru Petrescu, susține listarea Moldova Agroindbank la Bursa de Valori București

10:40, 07.02.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara reitereaza sprijinul pentru extinderea companiilor din Republica Moldova pe piața de capital romaneasca. Președintele Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, a anunțat marți ca a avut o intalnire la Chișinau cu echipa de conducere a Moldova…

Republica Moldova va ramane fara banii din Rusia

18:10, 02.02.2024 - Moldovenii au inceput sa primeasca mai puțini bani de la rudele care lucreaza in Rusia. Potrivit ultimelor date publicate de Banca Naționala a Republicii Moldova, in 2023 scaderea a fost de aproape 70%. Dupa cum a afirmat Viaceslav Ionița, economist la Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale…

Sefa procuraturii anticoruptie din Republica Moldova are serviciu de paza de la SPP. Cum și-a explicat decizia

16:45, 30.01.2024 - Sefa Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, Veronica Dragalin, fost procuror federal in SUA, a declarat ca a cerut paza pentru ca se simte amenintata de atacurile si criticile venite pe platformele sociale.Sefa Procuraturii Anticoruptie este protejata de angajatii Serviciului de Protectie…

Euro scade, in timp ce Dolarul inregistreaza o creștere nesemnificativa: Cursul stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 29.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 3 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat ușor, cu o creștere nesemnificativa de sub un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?