Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum trebuie să faci mămăliga pentru a nu avea cocoloașe. Trucul pe care doar gospodinele de la sat îl știu

Publicat:

1. Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece.2. Sfecla pentru salata isi pastreaza vie culoarea rosie daca inainte de a o pune la fiert o spalati bine in apa cat mai fierbinte.3. Icrele de heringi se desareaza usor daca sunt puse in lapte sau apa rece, intr-un tifon impaturit in doua. Se tin o ora, dupa care se storc si se prepara cu untdelemn.4. Cand scoateti icrele dintr-un peste, fiti atenti sa nu se rupa si fierea, care le va face amare.5. Musacaua, budinca si pilaful se reincalzesc numai pe baie de aburi.6. Galustele de gris vor avea o…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa faci ca galbenusul oului fiert sa nu se inverzeasca. Asa isi va pastra culoarea perfecta

22:51, 26.04.2024 - Se apropie Paștele, drept urmare, gospodinele deja au inceput pregatirile. Nelipsite de pe mesele romanilor sunt ouale roșii. Insa dupa cateva zile de la fierberea lor, galbenusul lor se inverzește. Ce puteți face pentru ca galbenușul sa nu se mai inverzeasca și sa-și pastreze culoarea! De ce galbenusul…

Ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Marea greșeala pe care o fac gospodinele 

16:46, 24.04.2024 - Cand vine vorba despre oua, lucrurile par destul de simple, insa adesea devin destul de complicate. Exista o serie de reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ouale iți ies perfecte. Mulți se intreaba daca ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Și mulți greșesc inca dinainte…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cu ce sa uzi plantele ca sa aiba multe flori. Trucul genial pe care nu-l știai

15:45, 05.02.2024 - Florile aduc foarte multa culoare și dau viața unei camere, dar multe dintre ele necesita atenție și ingrijire constanța. Daca vrei ca florile tale sa aiba multe flori, poți incerca trucul pe care ți-l vom prezenta in randurile urmatoare. Cu ce trebuie sa uzi plantele pentru a avea multe flori Daca…

Cum faci celebra salata de sfecla roșie OLENKA. Secretul pe care multe gospodine nu-l știu

17:45, 30.01.2024 - Aceasta rețeta este perfecta pentru conservarea sfeclii pentru iarna, transformand-o intr-un deliciu culinar ce poate fi savurat in orice moment.Ingrediente: -sfecla roșie: 4 kg- morcov, ceapa și ardei dulce: 500 g fiecare- roșii: 1,5 kg- usturoi: 200 g- ulei rafinat de floarea soarelui: 500 ml- oțet…


Ce parere ai despre aceasta stire?