Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte Michael Bolton după ce a fost operat de urgență. Primele declarații ale celebrului cântăreț după intervenție: "Muncesc din greu..."

Publicat:

De curand, si-a anunțat fanii ca a fost diagnosticat cu o boala crunta: cancer la creier. Celebrul cantareț a fost nevoit sa iși intrerupa turneul si, in prezent, se afla in convalescenta dupa ce a fost operat de urgența pentru extirparea unei tumori cerebrale. Cum se simte dupa intervenția suferita recent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Știrile Antena Stars. Florin Vasilica, operat de urgența de creier. Cum se simte artistul dupa intervenție: ”S-au speriat foarte tare” / VIDEO

17:30, 09.04.2024 - Florin Vasilica a trecut printr-o operație dificila pe creier. Familia i-a fost alaturi in fiecare moment și a reușit sa gestioneze situația mult mai bine. Cu toate ca diagnosticul nu i s-a parut greu, s-a temut ca i-ar putea lasa singuri pe cei dragi.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Star Magazin. Dan Ciotoi, la un pas de moarte! Artistul a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența: "Nu mai traiam..." / VIDEO

15:36, 31.01.2024 - Dan Ciotoi a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența. Artistul a fost diagnosticat cu o boala grava și a vorbit despre starea actuala de sanatate, dupa ce a suferit intervenția chirurgicala care i-a salvat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?