Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se pregăteşte delicioasa ciorbă de afumătură bucovineană cu fasole şi sfeclă

Publicat:

Preparatul necesita putine ingrediente si se pregateste foarte repede. Gustul sau deosebit este dat de o combinatie de legume care sunt calite si apoi fierte, carnea afumata si fasolea completand lista ingredientelor care dau savoare ciorbei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Ciorba in care nu se pune patrunjel deloc. Ii da un gust ciudat, asa strici preparatul

15:15, 12.02.2024 - Prepararea supei sau a unei ciorbe gustoase nu este dificila, dar trebuie sa țineți cont de anumite sfaturi de la bucatarii cu experiența. De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a le da un gust mai aromat și mai delicios. Insa exista și o ciorba in care nu trebuie sa adaugam…

Rețeta de ciorba cu cartofi și afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la calit legumele in puțin ulei, dar nu le rumeniți”

23:50, 11.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucatari de la noi din țara. Cunoscutul bucatar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde pastreaza legatura cu urmaritorii sai din mediul online, impartașind cu aceștia cele mai gustoase rețete. De data aceasta, chef…

Cand se adauga zeama de varza in ciorba, de fapt. Greșeala care ii strica tot gustul preparatului

21:40, 22.01.2024 - Fara doar și poate, ciorba se numara printre cele mai apreciate preparate de romani, și nu numai. Chiar daca multe gospodinelor știu sa o gateasca, nu toate cunosc timpul exact cand este bine sa adauge zeama de varza in ciorba. Iata cum sa nu mai strici gustul preparatului data viitoare!

Cand se pune verdeața in ciorba. Multe gospodine greșesc, de asta se strica tot gustul

19:15, 07.01.2024 - Daca tu sau un membru al familiei tale este fan al ciorbei, cu siguranța obișnuiești sa prepari acasa acest fel de mancare. Exista multe secrete pentru a obține un preparat delicios, unul dintre ele avand legatura cu momentul in care adaugi verdeața in ciorba. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Secretele…

Ingredientul secret pentru cea mai gustoasa ciorba de roșii cu galuște. Preparatul care iți aduce aminte de copilarie

19:15, 04.01.2024 - Ciorbele se numara printre preparatele specifice oricarui sezon din an. Gustoase și foarte rapid de gatit, acestea sunt pe placul chiar și a celor mai pretențioși membri ai familiei. Pentru ca ne aflam in sezonul rece al anului, dar și pentru ca am trecut de sarbatorile de iarna, ce poate fi mai perfect…

Rețeta pentru masa de Craciun: Cum se face delicioasa ciorba ardeleneasca de tarhon cu afumatura

13:35, 23.12.2023 - Rețeta pentru masa de Craciun: Cum se face delicioasa ciorba ardeleneasca de tarhon cu afumatura Rețeta delicioasa pentru masa de craciun. Ciorba ardeleneasca de tarhon cu afumatura. Aceasta este o ciorba ardeleneasca in care nu se pun legume. Se folosește in schimb o planta aromatica, tarhonul, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?