Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se apără pinii de omizi, de fapt. Ce cheamă în ajutorul lor ca să ucidă dăunătoarea

Publicat:

Cum se apara pinii de omizi? Multe dintre plante sunt mai inteligente decat ne-am fi gandit. Copacii au evoluat atat de mult incat pot sa traiasca in colonii, iar cei individuali pot comunica prin rețeaua de fungi din pamant cu ceilalți. Ce fac ei cand sunt nevoiți sa se apere de daunatori sau alte insecte […] The post Cum se apara pinii de omizi, de fapt. Ce cheama in ajutorul lor ca sa ucida daunatoarea appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ajutorul american pentru Israel „apara civilizatia occidentala”, spune Netanyahu

09:00, 21.04.2024 - Votul pentru un nou ajutor militar american in valoare de mai multe miliarde de dolari pentru Israel „apara civilizatia occidentala”, a declarat sambata premierul israelian Benjamin Netanyahu, pe fondul razboiului cu miscarea palestiniana Hamas si al tensiunilor tot mai mari cu Iranul, relateaza AFP.

Netanyahu spune ca ajutorul pentru Israel aprobat in Congresul SUA „apara civilizația occidentala”

22:45, 20.04.2024 - Votul pentru un nou ajutor militar american in valoare de mai multe miliarde de dolari pentru Israel „apara civilizatia occidentala”, a declarat, sambata, prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, pe fondul razboiului cu teroriștii Hamas si al tensiunilor tot mai mari cu Iranul.

Misiune speciala! Fetița din Sibiu, adusa pe lume cu ajutorul unui echipaj SMURD

21:25, 27.02.2024 - Intervenția unui echipaj SMURD a fost de bun augur pentru o fetița din Avrig. Aceasta a venit pe lume ajutata de trei sergenți major și a unui voluntar, a scris ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

Pentagonul: 'Fara ajutorul SUA, Ucraina trebuie sa aleaga orașele pe care le poate deține'

21:30, 21.02.2024 - Purtatoarea de cuvant adjuncta a Pentagonului, Sabrina Singh, a avertizat ca, daca Washingtonul nu ia o decizie cu privire la continuarea asistenței militare pentru Ucraina, Kievul va trebui sa aleaga ce orașe vor continua sa sa fie sprijinite de Forțele Armate ale Ucrainei, avand in vedere resursele…

Guvernele europene ar putea intra in bucluc daca americanii opresc robinetul financiar catre Ucraina (institut german)

23:31, 16.02.2024 - Uniunea Europeana va trebui sa-si dubleze ajutorul militar catre Ucraina pentru a compensa deficienta SUA, unde o noua anvelopa financiara este blocata de luni de zile in Congres, a avertizat vineri Institutul pentru economie mondiala din Kiel (Kiel Institute), informeaza AFP, conform Agerpres. "Este…

Camera Reprezentantilor va refuza sa examineze legea privind ajutorul pentru Ucraina, amenința liderul republican Mike Johnson

08:41, 13.02.2024 - Liderul republican al Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, a afirmat luni ca in forma actuala camera inferioara a Congresului american nu va examina textul negociat de senatori prevazand noi fonduri pentru Ucraina.

Operatie complicata la Iasi: tumora pe creier langa zone cu functii vitale, la copil de 3 ani. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, Erika este bine acum”

13:35, 08.02.2024 - Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi au salvat viata unei fetite de trei ani care s-a prezentat la unitatea medicala in stare grava, diagnosticata cu o tumoare foarte mare pentru varsta ei, de 8 centimetri in diametru. Interventia chirurgicala a fost mai complicata decat in mod normal si…


Ce parere ai despre aceasta stire?