Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să te pregătești pentru o pană de curent – sfaturi de supraviețuire

Publicat:

Nu știi niciodata ce se poate intampla, orice dezastru natural, o furtuna mai puternica, temperaturi inghețate sau probleme la rețeaua electrica, poate sa cauzeze o pana masiva de curent. In astfel de situații, cel mai important lucru este sa te menții calm, pentru ca trebuie sa ai grija de tine, de familia ta și de animalele tale.   Chiar daca marele șoc despre pana uriașa de curent la nivel european s-a dovedit a fi un fake-news , nu știi niciodata cand se poate intampla sa ramai fara electricitate in casa. Așadar, iata cateva sfaturi ca sa te pregatești pentru o eventuala catastrofa:  Mancarea

Citeste articolul mai departe pe ocnamuresonline.ro…  

Sursa articol: ocnamuresonline.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Ramnicu Valcea, fast-food din Finlanda – HESBURGER

06:10, 17.05.2024 -  11 total views Deși pe piața romaneasca opereaza cele mai importante lanțuri de fast-food din lume, se pare ca mai este loc și pentru alte restaurante cu același specific. Anul acesta, in Ramnicu Valcea, iubitorii acestui gen de mancare vor avea parte de o mare surpriza – restaurant fast-food finlandez!…

Telefoanele de urgența de pe autostrada au ajuns piese de muzeu. De ce e bine sa te bazezi numai pe telefonul mobil, pe strazile din Romania

11:30, 02.05.2024 - Telefoanele de urgența de pe autostrazile patriei au ajuns, practic, „piese de muzeu”. Ele nu mai functioneaza, asta in cazul in care au „mers” vreodata. Asadar, e bine sa va bazati pe telefonul mobil personal, in caz de urgenta. De ce nu functioneaza telefoanele de pe autostrada Reprezentanții companiei…

Cum ar putea primi produsele romanesti o „sansa” la raft. De ce clientii din supermarket le-ar putea cumpara mai mult

10:00, 30.03.2024 - Guvernul intentioneaza sa elaboreze un proiect de act normativ conform caruia adaosul comercial al retailerilor pentru produsele romanesti sa nu depaseasca 20%. Aceasta inițiativa are ca scop protejarea producatorilor locali și stimularea consumului de produse autohtone in detrimentul celor importate.…

Alimentele pe care Carmen Bruma le consuma in postul Paștelui. De ce sunt atat de importante

15:30, 21.03.2024 - Carmen Bruma, in varsta de 46 de ani, este adepta un stil de viata sanatos, astfel ca de cele mai multe ori, ea da sfaturi fanilor de pe contul de socializare, cu privire la alimentatia pe care ar trebuii sa o urmeze.Pentru ca am intrat deja in postul Paștelui, partenera lui Mircea Badea a dezvaluit…

Inventatorul primului aparat de karaoke, Shigeichi Negishi, a murit la 100 de ani

07:00, 19.03.2024 - Shigeichi Negishi, antreprenorul care a inventat primul aparat de karaoke din lume, a murit la varsta de 100 de ani. Negishi, al carui prototip „Sparko Box” din 1967 se numara printre mai multe dispozitive creditate pentru ca au inițiat nebunia karaoke-ului din Japonia. El a murit din cauze naturale…

Cum sa mananci painea fara sa te ingrași. Sfaturi care te pot ajuta

15:20, 27.02.2024 - Știm cu toții ca painea, cartofii, pastele, orezul fac parte din categoria alimentelor “cu greutate” pe care trebuie sa le introducem cu masura in alimentație noastra.Alimentele care conțin amidon sunt painea, cartofii orezul, și iata o modalitate de a le pregati astfel incat sa nu ingrașe, cu mențiunea…

Alimentele care obosesc cel mai mult ficatul. Medic: „Mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul”

13:05, 21.02.2024 - Fie ca este vorba de zahar, alcool sau fructe in exces, solicitam la maximum ficatul. „Din pacate nu ne gandim niciodata la efortul la care este supus ficatul, pentru ca mintea noastra iubește mancarea copioasa, dulciurile și alcoolul. Mintea le face, ficatul le trage!”, susține dr. Mihaela Bilic

Cat de des este in regula sa mananci oua și cum influențeaza colesterolul

21:50, 19.02.2024 -  Valoarea Nutriționala a OualorOuale sunt bogate in nutrienți esențiali, inclusiv proteine de inalta calitate, vitaminele A, D, E, K, B2, B6, B12, și minerale precum fierul, zincul și seleniul. De asemenea, conțin colina, importanta pentru funcția cerebrala și sanatatea ficatului. Ouale sunt, de asemenea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?