Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să prepari cel mai bun vin fiert. Combinațiile PERFECTE de condimente

Publicat:

Vinul fiert este bautura ideala a anotipului rece, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Iata cum se prepara cel mai bun vin fiert:   Lasa vinul intr-o carafa cam jumatate de ora, sa se „odihneasca”, apoi pune-l al fiert, la foc mediu. In momentul in care incepe sa fiarba (și nu inainte!) se adauga zahar tos, 2-3 linguri, in funcție de gust. Ai grija sa nu pui prea mult zahar pentru ca „dulceața” va acoperi aroma naturala a vinului. Regula de baza in prepararea unui vin fiert perfect este sa adaugați dupa fierberea impreuna cu zaharul și scorțișoara, intai condimentele uscate și apoi fructele…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Oua cu coaja alba sau cu coaja maronie? Care sunt mai bune? Toate explicațiile le-am primit astazi, in matinal, de la dr.ing. Leonard Stafie

10:40, 08.05.2024 - Oua cu coaja alba sau cu coaja maronie? Care sunt mai bune? Toate explicațiile le-am primit astazi, in matinal, de la dr.ing. Leonard Stafie, reprezentant la Asociația Crescatorilor de Pasari de Carne și Oua din Iași. http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/05/stafie-audio.mp3 Pont:…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Cum alegi articolele perfecte pentru absolvire? Robe, toci și multe altele

10:35, 22.04.2024 - Ziua absolvirii este un moment important in viața unui elev sau student. Fie ca termini clasa a XII-a sau facultatea, pentru a sarbatori succesul așa cum se cuvine, trebuie sa te imbraci adecvat. Cum mai exact? Purtand bineințeles o roba, o toca, o eșarfa și haine confortabile. Fiecare detaliu te va…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Ce sa adaugi intotdeauna in apa ca sa nu crape coaja, ies perfecte așa

15:40, 09.04.2024 - Ouale fierte furnizeaza o mulțime de proteine, vitamine și minerale și aproape deloc carbohidrați. Un ou are 75 de calorii și este micul dejun perfect alaturi de cateva legume. Daca inca ai probleme in a le fierbe, iata cateva trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Cum se fierb corect ouale In timp…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?