Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să ne bucurăm de masa de Paște fără teama de a ne îngrășa

Publicat:

Bucatele tradiționale de Paște sunt delicioase, dar și grele și bogate in calorii, iar sarbatorile Pascale devin intotdeauna intense din punct de vedere alimentar. , coach de lifestyle și nutriție vine cu cateva sfaturi despre cum sa adaptam rețetele preparatelor tradiționale astfel incat masa de Paște sa iși pastreze savoarea fara sa ne puna in pericol silueta sau sanatatea. Cand spui „ca la mama acasa” automat te gandești la pasca, friptura de miel, drob, cozonac, ciorba de miel sau stufat. Toate acestea, pe cat de pline de savoare sunt, pe atat de bogate in calorii și problematice…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Sarbatori de Paște fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopți și cum te poți bucura de preparatele tradiționale de la Cori Gramescu, nutriționist și instructor de pilates

19:30, 18.04.2024 - Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar tradiția romaneasca este aceea a exceselor alimentare și nu de puține ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente și, de ce nu, cateva kilograme…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

A inceput curațenia de Paște in Sectorul 5

21:00, 01.04.2024 - Așa cum se intampla in fiecare an, inainte de sarbatorile Pascale, Primaria Sectorului 5 a demarat acțiunile de curațenie pe toata raza administrativ teritoriala, prin intermediul societaților Salubrizare S5 S.A., Infrastructura S5 S.A. și Amenajare Edilitara S5 S.R.L. Cristian Popescu Piedone, primarul…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?