Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să dai jos zăpada de pe maşină fără racletă. METODA RUSEASCĂ

Publicat:

Zapada de pe masina poate fi data usor fara raclete daca nu este prea inghetata. Un rus a inventat o metoda care, daca nu este eficienta, macar l-a facut celebru pe Internet

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

Cele mai tari farse de 1 aprilie. Ceilalți nu le vor uita cu siguranța

09:31, 28.03.2024 - Cele mai tari farse de 1 aprilie. Ceilalți nu le vor uita cu siguranța. Daca vrei sa faci farse de 1 aprilie și nu ai inspirație, iata ca ai de unde alege. Exista numeroase farse pe internet din care te poți inspira. Depinde pe cine vrei sa pacalești, dar și cat de ”permisiva” e persoana respectiva.…

Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune

22:15, 26.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet. Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata despre ce noua metoda este vorba, dar și ce au transmis autoritațile!

Metoda prin care șoferii iși pot da seama daca o mașina are kilometri dați inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

08:05, 09.03.2024 - Șoferii care achiziționeaza o mașina la mana a doua, trebuie sa verifice daca mașina a avut kilometri dați inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru.

Doi turiști au ramas cu mașina blocata in zapada, dupa ce GPS-ul i-a indrumat pe un drum forestier

19:11, 29.02.2024 - Doi turiști care intenționau sa ajunga la Manastirea Vinișorul au ramas cu mașina blocata in zapada. Ei au urmat indicațiile aparatului GPS și au ales un drum forestier, practicabil pe timp de iarna numai cu autoturisme de teren, dotate cu anvelope coresp

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Washingtonul ironizeaza limuzina pe care Putin i-a facut-o cadou lui Kim Jong Un. „Nu știam ca exista o mașina de lux ruseasca”

11:00, 22.02.2024 - Un purtator de cuvant al Departamentului de Stat al SUA a ironizat miercuri masina de fabricatie ruseasca oferita de Vladimir Putin lui Kim Jong Un, sugerand ca trebuie sa fie de proasta calitate, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Mașina inzapezita in apropiere de Poarta Raiului. Au intervenit jandarmii montani

11:00, 03.02.2024 - In urma unui apel la 112, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montani Șugag a intervenit, vineri, in jurul orei 18.00, pentru deblocarea unui autoturism inzapezit. Vehiculul se afla la aproximativ 3 km de Poarta Raiului și in acesta se aflau 2 adulți. Cei doi plecasera din localitatea Daia Romana…


Ce parere ai despre aceasta stire?