Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a schimbat viața Lorei după ce a descoperit că are intoleranță la gluten. Ce nu mai are voie să mănânce artista: "Mă hrănesc cu..."

Publicat:

Lora este una dintre cele mai apreciate cantarețe de muzica pop de la noi, iar asta se vede atat in mediul online, cat și la concertele pe care artista le susține. Vedeta are foarte mare grija la imaginea sa, așadar are o alimentație destul de stricta. Aceasta nu prea vorbește despre viața persoanala pe rețelele sociale, dar, recent, ea a dezvalui cu ce boala se confrunta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Detalii neștiute din viața lui Lili Sandu. „El iși exprima iubirea prin autoritate. In America am fost pentru prima data la psiholog”

10:35, 11.03.2024 - Lili Sandu, in varsta de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioada mai puțin placuta din viața ei. Vedeta, care traiește de mai mulți ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silviu Țolu și care i-a daruit un baietel, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatal…

Targul din Maramureș caruia aurul i-a schimbat viața. Mineritul i-a adus o serie de privilegii regale

18:35, 29.02.2024 - Baia Mare a fost un mic targ din Maramureș care s-a dezvoltat datorita interesului pentru aurul de aici. Același interes pentru aur a dus la obținerea unor privilegii, inaintea altor orașe mai dezvoltate din restul țarii.

Vedeta care se va ocupa de funeraliile Mioarei Roman. Cand va fi inmormantata mama Oanei și a Catincai

14:41, 23.02.2024 - Mioara Roman s-a stins din viața vineri, 23 februarie 2024, la varsta de 83 de ani. Mama Oanei Roman avea mai multe probleme de sanatate, suferind un stop cardio-respirator. Din pacate, medicii nu au mai putut sa o salveze. Cine se va ocupa de inmormantarea Mioarei Roman Mioara Roman a incetat din viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?