Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum preparăm corect ceaiul

Publicat:

Poti prepara un ceai bun din plante uscate sau poti sa desfaci capsulele de la Plafar, care contin pudra de plante, si sa folosesti continutul pentru a-l prepara. Poti, de asemenea, folosi plante proaspete sau, pur si simplu, pliculete de ceai de la magazinele naturiste.Dar, se pot folosi plante proaspete, mai ales primavara, vara si toamna. Atentie! Plantele proaspete sunt mai atractive si sunt mai aromate. Principala diferenta intre plantele proaspete si cele uscate consta in continutul lor in apa.Frunza cu frunza, plantele retin la suprafata lor fitochimicalele chiar si dupa ce au fost uscate

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Pitești: Atenție! Este interzisa arderea vegetației uscate pe timp de vant – pericol de incendiu!

18:35, 16.04.2024 - Avertizarile meteorologice referitoare la intensitați crescute ale vantului, precum și prevederile legale privind asigurarea climatului de ordine, siguranța publica și securitate la incendiu, in municipiul Pitești, accentueaza necesitatea interdicției de ardere a vegetației uscate și a resturilor vegetale…

Atenție! Vin taxele Google pe conținut generat de IA!

20:40, 06.04.2024 - Google ar putea percepe taxe pentru anumit conținut premium generat de inteligența artificiala (AI), conform unor surse recente. Aceasta mișcare ar putea marca o schimbare semnificativa in modelul sau de afaceri și ar putea avea un impact considerabil asupra modului in care utilizatorii acceseaza și…

Facebook si Instagram vor folosi etichetele „made by AI” pentru continutul creat cu ajutorul inteligentei artificiale

07:15, 06.04.2024 - Din luna mai, Facebook si Instagram vor semnaliza cu eticheta „made by AI” continutul creat cu ajutorul inteligentei artificiale, indiferent ca este vorba de videoclipuri, fotografii sau audio. Dupa schimbarea politicii, platformele nu vor mai elimina astfel de postari. Meta a spus ca platformele sale…

Atenție, vantul poate dobori la pamant crengi uscate: Autoritațile indeamna cetațenii sa fie prudenți, dupa alerta meteo pentru maine

18:35, 01.04.2024 - In contextul avertizarii meteorologice Cod Galben de intensificari ale vantului pe teritoriul republicii, emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Primaria Chișinau atenționeaza locuitorii municipiului sa dea dovada de prudența la deplasarea pe trotuar, avand in vedere ca vantul poate produce caderi…

Atentie, detalii cu puternic impact emotional!: Crima intr-un hotel din Mangalia! Prima sedinta de judecata cu usile deschise (FOTO+VIDEO)

17:00, 25.03.2024 - Principala suspecta Loredana Atanasoaie cercetata in stare de arest preventiv a fost trimisa in judecata de procurori, fiind acuzata de omor, furt calificat, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos doua acte materiale , operatiuni ilegale cu instrumente de plata fara numerar si acces ilegal…

Buna seara iubito, te aștept ca și cand…numai spectacolul nostru ar fi pe pamant! (VIDEO)

09:15, 29.02.2024 - Totul a inceput de la teatru…o arta care a unit de-a lungul timpului culturi, tradiții și cel mai important, oameni! De la cinema, la netflix & chill, inapoi in timp, și totuși actual, teatrul este bunicul, strabunicul și stra-stra bunicul acestor arte vizuale și auditive. Insa cum arata el astazi?…

Cum sa-ți salvezi plantele din ghivece cu apa oxigenata. La ce se mai poate folosi

00:50, 20.02.2024 - Plantele decoreaza casa intr-un mod special și ofera un aer proaspat locului. In cazul in care acestea nu mai sunt la fel de sanatoase, poți apela la apa oxigenata pentru a le salva. Inainte de a utiliza una dintre metodele de mai jos, testeaza soluția pe o parte mica, astfel nu o vei distruge.

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?