Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne „avertizează” coșmarurile că am putea fi bolnavi. Experții au dezvăluit ce înseamnă când visăm urât

Publicat:
Cum ne „avertizează” coșmarurile că am putea fi bolnavi. Experții au dezvăluit ce înseamnă când visăm urât

Coșmarurile și „daymares”, halucinații asemanatoare viselor, care apar atunci cand suntem treji, pot fi semne mai puțin cunoscute ale apariției lupusului și ale altor boli autoimune, cum ar fi artrita reumatoida, potrivit unui nou studiu, citat de CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboiul electronic ar putea fi decisiv in razboaiele viitoare. SUA trebuie sa domine spectrul electromagnetic, altfel va pierde foarte repede, avertizeaza experții

14:10, 06.06.2024 - Razboaiele din viitor ar putea fi decise de razboiul electronic, așa cum Rusia și Ucraina folosesc in prezent pentru a intrerupe comunicațiile, a invinge platformele fara pilot și chiar a degrada armele de precizie.

Un nou val de scumpiri odata cu creșterea salariului minim! Experții avertizeaza: „In prim-plan nu vor mai fi alimentele, cum a fost pana acum”

12:55, 02.06.2024 - Romania se pregatește pentru un nou val de scumpiri, determinat de creșterea salariului minim pe economie. Masura, menita sa imbunatațeasca nivelul de trai al angajaților cu venituri mici, are efecte secundare care ingrijoreaza specialiștii. Antreprenorii avertizeaza ca majorarea costurilor salariale…

Cat de aproape suntem de o noua pandemie? Experții avertizeaza ca virusuri necunoscute pot aparea brusc: „Ar fi o amenințare masiva”

07:06, 19.05.2024 - Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, pot aparea brusc si, precum coronavirusul (SARS-CoV-2), pot declansa pandemii majore. Aceste virusuri nu sunt cu adevarat noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic, potrivit News.ro.

China ar putea prelua controlul Taiwanului fara razboi. Experții avertizeaza asupra unor tactici la fel de eficiente ca o invazie militara

15:15, 17.05.2024 - Experți militari și analiști strategici au emis un avertisment conform caruia China ar putea sa preia controlul Taiwanului fara a recurge la o invazie directa, folosind o serie de tactici hibride și de presiune economica.

Experții avertizeaza: Inteligența artificiala ne pacalește deja!

22:30, 13.05.2024 - Programele de inteligența artificiala din prezent sunt concepute pentru a fi oneste. Cu toate acestea, ele au dezvoltat o capacitate ingrijoratoare de inșelaciune, reușind sa pacaleasca oamenii in jocuri online sau sa invinga programe care ar trebui sa verifice daca un anumit utilizator nu este un robot,…

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea „minora”, avertizeaza experții

17:35, 13.05.2024 - Pandemia de COVID-19 va parea „minora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. Dame Sally Davies, fostul medic șef al Angliei.

Celebrul istoric Yuval Harari avertizeaza in privința razboiului din Ucraina: 'Asta inseamna sfarșitul ordinii mondiale!' – VIDEO

19:51, 12.05.2024 - Daca Rusia este lasata sa caștige razboiul in Ucraina, asta inseamna sfarșitul ordinii mondiale, transmite istoricul Yuval Noah Harari.„Daca Rusia este lasata sa caștige razboiul in Ucraina, asta inseamna sfarșitul ordinii mondiale, așa cum o știm de decenii.

Canabisul in scop recreational, legalizat in Germania, in pofida criticilor. Ce avertizeaza experții

20:30, 01.04.2024 - Germania a autorizat de luni consumul extrem de reglementat de canabis, devenind cea mai mare tara din UE care a legalizat aceasta substanta printr-o reforma care provoaca tot atatea asteptari cat si temeri, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?