Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum iti poate pune sanatatea in pericol un produs de igiena pe care il folosesti des

Publicat:

Toata lumea il foloseste, unii chiar in fiecare zi, insa putini stiu ce ingrediente daunatoare poate contine acest produs.
Samponul este, de obicei, facut dintr-un amestec de apa, agent de spumare si o multime de alte ingrediente care dau un miros si un aspect placut si curata parul.
Insa unele ingrediente frecvent utilizate sunt substante chimice dure, care s-au dovedit a fi potential daunatoare pentru sanatate, fie individual fie in combinatie cu alte ingrediente si pot prezenta diverse riscuri pentru sanatate, de la afectiuni ale pielii la cancer.
Mai jos sunt cateva dintre…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parfum periculos, retras de la rafturi. Alerta Info Cons: prezinta risc inclusiv pentru copilul nenascut

18:50, 09.05.2024 - Conform listei ingredientelor, produsul contine 2-(4-tert-butilbenzil) propionaldehida (BMHCA), care este interzisa in produsele cosmetice. BMHCA poate afecta sistemul reproductiv, poate dauna sanatatii copilului nenascut si poate provoca sensibilizarea pielii. Produsul nu este conform cu Regulamentul…

De Niro il ataca din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca va ajunge iar presedinte”

14:36, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump, actorul Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Corporațiile au rol mai important decat crezi in ce privește sanatatea ta

21:35, 02.05.2024 - Mergi la sala, mananci sanatos și faci cați mai mulți pași pe zi. Te speli pe maini și te vaccinezi. Așadar, sanatatea ta este in mainile tale. Asta este ce ne spunem de regula. Din pacate, nu este chiar adevarat. Factorii in afara controlului nostru au o influența uriașa – in special produsele care…

Cat de periculos este praful saharian pentru sanatatea oamenilor. A aparut in aproape toate zonele din Romania

15:15, 24.04.2024 - Un nor de praf saharian a ajuns in Romania, in urma cu o zi. Va disparea maine, insa pana atunci, oamenii vor interacționa cu el. A fost prezent pe mașini in aceasta dimineața, dar mai ales in aer. Iata cat de periculos este pentru sanatate și cum poți sa te protejezi de probleme.

Animalul periculos care a reaparut in Romania. S-a dat alerta, cum trebuie sa te ferești pe traseele turistice

13:31, 15.04.2024 - Luna aprilie este una atipica și in acest an, cu valori termice peste media nromala a perioadei, ceea ce a dus și la apariția unor pericole pe traseele montane, avand in vedere ca vorbim despre animalul periculos care a reaparut in Romania. Ca urmare a acestei situații, s-a dat alerta, autoritațile…

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

Produs periculos pentru sanatate, retras din magazinele Lidl

12:30, 09.03.2024 - Lanțul de magazine LIDL retrage de la raft un produs contaminat cu o substanța care dauneaza sanatații: clienții nu trebuie sa-l consume sub nicio forma. Potrivit unui comunicat de presa, Lidl a retras produsul „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” – sortimentul cu fructe roșii care expira pe 12 martie…

Un pacient periculos a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Buzau. A fugit in pijamale

07:46, 01.03.2024 - Poliția a dat in urmarire naționala, joi seara, un barbat din Vrancea care a evadat din secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca (județul Buzau). Pacientul era internat pentru masura de siguranța, dupa ce in 2018 ar fi incercat sa violeze o fata.


Ce parere ai despre aceasta stire?