Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum înlocuieşti cafeaua? 7 alternative sănătoase

Publicat:

Consumata cu moderatie, cafeaua are numeroase beneficii, insa atunci cand este consumata in exces, aceasta bautura energizata te poate trimite direct la spital. 

Vestea buna este ca exista si alte bauturi care iti incarca bateriile pentru a putea face fata stresului zilnic:

Galerie foto

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa amesteci in cafeaua de dimineata ca sa slabești vazand cu ochii

11:16, 22.05.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi la nivel mondial și este apreciata nu doar pentru gustul sau placut, dar și pentru diversele sale beneficii pentru sanatate. Cafeina poate accelera metabolismul și a fost asociata cu imbunatațirea performanței in exerciții fizice prin creșterea mobilizarii…

Voluntarii Asociatiei Suflete deschise au ajuns cu daruri la supravietuitorii din mina de la Altin Tepe, dar si la micii pacienti din Casa Speranta si spitalele din Constanta (GAlERIE FOTO)

17:25, 28.04.2024 - Voluntarii Asociatiei "Suflete deschise" au ajuns cu daruri la supravietuitorii din mina de la Altin Tepe. Vestea intrarii Domnului in Ierusalim a fost dusa si celor 110 de copii internati in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si in Spitalul Clinic De Boli Infectioase. Voluntarii au adus tuturor zimbetul…

ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate

10:50, 08.04.2024 - Un dietetician citat de Daily Mail menționeaza ca alimentele care declanșeaza efecte similare cu cele ale Ozempic nu se limiteaza doar la ovaz. The post ALTERNATIVE SANATOASE Alimente care susțin pierderea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

Alternative sanatoase la gustarile preferate. Cu ce poți inlocui chipsurile ori inghețata

09:50, 10.03.2024 - Data viitoare cand vrei sa te infrupți din gustarile preferate, de ce sa nu te oprești o secunda și sa te intrebi daca exista o opțiune mai sanatoasa - dar la fel de gustoasa? Intotdeauna exista o alternativa, dar inlocuirea produselor preferate poate fi un obicei dificil de adoptat.

Constanta. Orhidee aduse acasa la Simona Halep: Am primit vestea cu cea mai mare bucurie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10:20, 06.03.2024 - Succesul la TAS al Simonei Halep le a adus o mare bucurie si familiei, si apropiatilor jucatoarei de tenis din Constanta.Astazi, 6 martie 2024, o femeie a adus la locuinta familiei Halep doua frumoase orhidee, in ghiveci.Am primit vestea cu cea mai mare bucurie. E normal sa fie asa. Simona merita. Inca…

Atentie soferi! Se lucreaza pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din Constanta. Traficul, ingreunat in zona (GALERIE FOTO+VIDEO)

10:20, 05.03.2024 - Echipele de muncitori continua lucrarile pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din Constanta. Zilele acestea au loc lucrari de aducere a canalizarilor la linia carosabilului. Pentru aceasta au fost instituite restrictii de circulatie in zona Trocadero. Citeste si: De ce Constanta arata ca un santier Argumentele…

Beneficile dovedite ale uneia dintre cele mai sanatoase bauturi. Iți ofera mai multa energie decat cafeaua.

13:26, 02.03.2024 - Bautura cu efect tamaduitor și proprietați benefice asupra organismului ofera mai multa energie decat cafeaua sau bauturile energizante. De ce este indicat sa o inlcuzi in programul tau alimentar.

Protest in pauza de masa cu miniștri Pinocchio in curtea Spitalului Județean Mavromati – VIDEO & GALERIE FOTO

21:01, 29.02.2024 - A fost prima dintr-o lunga serie de zile de protest anunțate de Sindicatul Solidaritatea Sanitara de la Botoșani. Astazi au protest infirmieri, asistenți medicali dar și personal de la birouri.


Ce parere ai despre aceasta stire?