Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cea mai bună tochitură cu mămăligă. Reţeta tradiţională nu dă greş niciodată

Publicat:

Ai musafiri sau vrei, pur și simplu, sa iți incanți familia cu un preparat delicios, dar nu ai inspirație? Cea mai buna varianta este aceasta rețeta tradiționala de tochitura cu mamaliga. Rețeta tradiționala de tochitura cu mamaliga Este preparatul ideal de savurat in lunile de iarna, perfect pentru a fi pus pe masa familiei și […] The post Cum faci cea mai buna tochitura cu mamaliga. Reteta traditionala nu da gres niciodata appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Piure de post, rețeta speciala. Așa de bun nu ai mai mancat vreodata 

11:20, 04.04.2024 - Cu siguranța ai mai mancat piure de post și știi foarte bine ca nu se compara cu cel normal, facut cu lapte și unt. Cu toate acestea, exista cateva trucuri prin care il poți la fel de bun ca un piure care conține produse lactate. Cum sa obții acea textura pufoasa și acel gust delicios, […] The post…

Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești 

16:45, 25.03.2024 - Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post…

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…

Mucenici de post rețeta tradiționala. Ce sa adaugi pentru o aroma deosebita

11:30, 08.03.2024 - Daca vrei sa faci mucenici de post rețeta tradiționala, trebuie sa știi cateva secrete cu ajutorul carora sa iasa pufoși și foarte aromați. Mucenicii de post reprezinta una dintre tradițiile culinare vechi, pastrate și prețuite in cultura romaneasca. Acești colacei delicioși, in forma de cifra 8 sunt…

Cat costa mucenicii in brutaria Laurei Cosoi, in 2024? Reacția Elenei Merișoreanu: ”Cine da atația bani?”. Solista ne ofera rețeta ei rapida, la jumatate de preț  EXCLUSIV

20:00, 06.03.2024 - Pe 9 martie este ziua in care cei 40 de Sfinți Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa. In aceasta perioada, gospodinele și celebrii bucatari se intrec in rețete de mucenici, care mai de care mai sofisticate. Dar, ii puteți gasi, și gata preparați, deși, cam scumpi, in brutaria din București a…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?