Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plachie de pește ca-n Deltă. Rețeta tradițională și ingredientul secret pe care trebuie să-l folosești 

Publicat:
Plachie de pește ca-n Deltă. Rețeta tradițională și ingredientul secret pe care trebuie să-l folosești 

Daca vrei sa faci plachie de pește ca-n Delta, trebuie sa respecți rețeta pas cu pas. Ca sa știi cum trebuie sa iți iasa, ar trebui prima oara ar trebui sa mergi in Delta ca sa guști rețeta autentica. Aceasta rețeta e plina de legume și are un gust senzațional. Tradițional se face cu crap, […] The post Plachie de pește ca-n Delta. Rețeta tradiționala și ingredientul secret pe care trebuie sa-l folosești  appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul

13:50, 12.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin.…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Cum albesti termopanul ingalbenit. Ingredientul secret e chiar in camara ta, e cea mai ieftina varianta

09:11, 12.03.2024 - Ferestrele tale termopan au o culoare alba atractiva, dar plasticul se poate ingalbeni in timp. Cum sa curațați ferestrele galbene și sa le redați aspectul original? Avem 4 metode simple care va vor ajuta sa albiți ramele și pervazurile ferestrelor. Așa ca, citește mai deaprte și afla cum albesti termopanul…

Siropul care da toata savoarea mucenicilor. Cum se prepara și care este ingredientul secret

14:26, 08.03.2024 - Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția romaneasca, fiind savurați in fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sarbatorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. In aceasta zi, gospodinele din intreaga țara se straduiesc sa pregateasca acest desert delicios, imparțindu-se in doua categorii: cele care…


Ce parere ai despre aceasta stire?