Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piure de post, rețetă specială. Așa de bun nu ai mai mâncat vreodată 

Publicat:
Piure de post, rețetă specială. Așa de bun nu ai mai mâncat vreodată 

Cu siguranța ai mai mancat piure de post și știi foarte bine ca nu se compara cu cel normal, facut cu lapte și unt. Cu toate acestea, exista cateva trucuri prin care il poți la fel de bun ca un piure care conține produse lactate. Cum sa obții acea textura pufoasa și acel gust delicios, […] The post Piure de post, rețeta speciala. Așa de bun nu ai mai mancat vreodata  appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Cum trebuie sa impletești aluatul, de fapt

15:06, 21.04.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, așa ca gospodinele se pregatesc sa faca bunatați pentru cei dragi. Cozonacul este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa de Paște. Acesta este adorat de toți romanii, mai ales ca este pufos și are o umplutura delicioasa. Totuși, daca nu sunteți…

Shaorma de post, rețeta speciala

18:20, 11.04.2024 - Shaorma nu trebuie sa fie plina de carne și sosuri, ci poate sa fie un pranz rapid și sanatos, la care sa apelezi in perioadele de post sau in momentul in care nu vrei sa mananci carne. Shaorma de post nu conține produse de origine animala și este o alternativa perfecta la produsele din comerț. […]…

Chiftele de post cum n-ai mai mancat vreodata. Ingredientul special pe care il adaugau bunicile. Nu te mai saturi mancand

15:35, 11.04.2024 - In aceasta perioada, in care ținem Postul Paștelui, se intampla sa ramanem cu privire la ce mai mancam. Nu trebuie sa ne rezumam doar la cateva preparate, pentru ca exista o mulțime de opțiuni la care putem apela. Chiftelele fara carne și ou sunt o alegere geniala, mai ales daca urmezi rețeta veche,…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Drob de miel cu pui, rețeta speciala cu care iți vei impresiona musafirii de Paște

12:30, 09.04.2024 - Drobul este nelipsit de masa de Paște a romanilor. Acest preparat se face din organe de miel, insa poți pune orice fel de organe dorești. Toate acestea sunt tocate marunt, amestecate cu verdețuri, așezate oua fierte pe lungimea compoziției, apoi pus intr-un prapure și bagat la cuptor. Poți sa faci drob…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Rețeta speciala de urzici a lui Jean Paler. Actorul cu cea mai rușinoasa pensie este revoltat de preț: ”Erau mancarea saracului, acum sunt lux!” EXCLUSIV

15:45, 05.03.2024 - Jean Paler, actorul cu pensie de 1.600 de lei, nu mai știe cum sa-și calculeze banii de la o luna la alta, ca sa nu se imprumute prin vecini. La aflarea veștii ca un kilogram de urzici a ajuns sa coste, in aceasta primavara, 30 de lei, actorul și-a pus mainile in cap. ”Incredibil, urzicile […] The post…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?