Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM ajunge coronavirusul în creierul uman. EFECTELE periculoase COVID-19, apărute mult după vindecare, explicate de neurochirurgului Vlad Ciurea

Publicat:

 „Sunt doua cai prin care virusul ajunge in creier – calea hematogena, prin plamani, a trecut in alveole, din capilarele alveolare in sange și ajunge in creier. Sau a doua cale, care a fost atat de mult prezentata – aerian. Prin nas se duce exact in centrii, bulbii olfactivi și ajunge exact in mijlocul creierului, și din cauza aceasta ai dispariție de miros, iar langa centrii mirosului sunt centrii gustului. Daca ați observat, am vazut și eu la diferite persoane, ca aceasta a fost persistenta – trei luni, șase luni – și odata cu ameliorarea starii generale s-au ameliorat și gustul și mirosul.Eu…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Noi descoperiri privind Covid-19. La trei ani distanța efectele inca sunt vizibile

15:05, 03.06.2024 - Noi descoperiri privind Covid prelungit, care se refera la efectele pe termen lung asupra sanatatii experimentate de multi dintre cei care au avut Covid-19, aduc deopotriva vesti bune dar si vesti mai putin imbucuratoare, potrivit unui studiu realizat la facultatea de medicina a Universitatii Washington…

Pachete de servicii pentru persoanele neasigurate in scopul depistarii unor afectiuni grave, de la 1 iulie

08:36, 23.05.2024 - Pachete de servicii pentru persoanele neasigurate in scopul depistarii unor afectiuni grave, de la 1 iulie Contractul-cadru care va intra in vigoare dupa 1 iulie prevede, ca noutate, pachete de servicii pentru persoanele neasigurate in scopul depistarii unor afectiuni grave, informeaza alba24.ro.Este…

Pandemiile pandesc dupa colț. Noi virusuri pot provoca oricand erupții cu impact global - STUDIU

12:26, 17.05.2024 - Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, nu sunt cu adevarat noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic. In special, schimbul de material genetic intre diferite specii de virusuri poate duce la aparitia brusca a unor agenti patogeni amenintatori cu caracteristici semnificativ…

Culoarea preferata a zodiei Taur. Ce sa porți pentru mult noroc la bani și fericire in viața

13:30, 09.05.2024 - Persoanele nascute in perioada 20 aprilie și 20 mai, probabil se intreaba care este culoarea preferata a zodiei Taur. In timp ce culoarea preferata poate spune multe despre personalitate, culoarea zodiacala te ajuta sa traiești adevarata esența. Diferite planete guverneaza fiecare semn zodiacal. Prin…

Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta

08:00, 01.05.2024 - Principalele afecțiuni ale coloanei vertebrale cu care se pot confrunta persoanele in varsta Inaintarea in varsta aduce cu sine neplaceri, iar unele dintre acestea sunt legate de coloana vertebrala. Aceasta poate deveni vulnerabila la diverse afecțiuni care afecteaza mobilitatea și calitatea vieții,…

Producator de vaccinuri anti-Covid, chemat in instanța sa dea explicații despre cazurile de tromboza aparute dupa vaccinare

22:55, 11.04.2024 - Un tribunal din Germania a cerut companiei AstraZeneca sa furnizeze informații detaliate despre cazurile de tromboza care ar putea fi legate de vaccinul anti-Covid produs de aceasta. Aceasta solicitare a fost facuta in urma unei plangeri depuse de o femeie care cere despagubiri in valoare de 250.000…

Secretele pentru cura cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

20:15, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice. Este important de știut ca papadia poate fi adaugata in diferite smoothie-uri,…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…


Ce parere ai despre aceasta stire?