Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a slăbit Cristina Șișcanu peste 20 de kilograme. Dieta minune a soției lui Mădălin Ionescu

Publicat:

Dieta minune a soției lui . Cum se menține in forma Cristina Șișcanu. Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a slabit 25 de kilograme cu o dieta recomandata de medicul sau nutriționist. Cum arata acum vedeta Kanal D.  Cum a slabit Cristina Șișcanu peste 20 de kilograme Cristina Șișcanu nu mai are […] The post Cum a slabit Cristina Șișcanu peste 20 de kilograme. Dieta minune a soției lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

13:45, 10.04.2024 - Andreea Marin se mandrește cu faptul ca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme și are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani, noteaza click.ro. Fosta indragita prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a dezvaluit…

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Cum a reacționat Ilinca Vandici atunci cand a primit propunerea de a prezenta emisiunea alaturi de Teo Trandafir. „Nu m-am gandit niciodata”

13:15, 24.03.2024 - Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut in ultimul an o pauza de pe micul ecran, iar din 11 martie cele doua modereaza emisiunea ”Follow us!”, de luni pana joi la Kanal D2. Ilinca a vorbit despre acest proiect, dar și despre cum a primit propunerea de a colabora cu Teo.„Imi era dor. Au fost cateva luni…

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Star Matinal. Dieta minune cu care a slabit Alexandra Ungureanu. La ce a renunțat artista: „Nu pot sa ma infometez” / VIDEO

09:40, 21.02.2024 - Alexandra Ungureanu recunoaște ca, in urma cu cațiva ani, a luat cateva kilograme in plus, așa ca, a decis sa mai renunțe la unele alimente și țina dieta. Artista spune ca, in timp, a devenit un stil de viața și ca nu i se mai pare un regim, unde are doar restricții.

Discuție aprinsa intre Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu. Fostul prezentator TV nu a știut ca este filmat. „Nu mai suport”

10:46, 11.02.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt extrem de activi in mediul virtual și iși surprins fanii cu filmulete unele mai amuzante decat altlele. De asemenea, aceștia nu ezita sa dea detalii din intimitatea cuplului, iar fanii ii admira…

Ce dieta a ajutat-o pe Cristina Spatar sa slabeasca 17 kilograme. Artista a urmat un plan alimentar strict

16:41, 01.02.2024 - Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat, insa puțini știu ca o dieta a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme și sa ajunga la formele dorite. Artista a dezvaluit, pas cu pas, planul alimentar de care a ținut cont.

Dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a slabit 30 de kilograme in doua luni. La ce alimente a renunțat artistul

14:10, 30.01.2024 - In ultima vreme, Catalin Crișan nu a trecut prin cele mai bune momente din viața lui. Amintim ca acesta a fost nevoit sa se opereze de urgența, in urma intervenției. Iata care este dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a resuit sa slabeasca 30 de kilograme in doua luni!


Ce parere ai despre aceasta stire?