Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cubul de gheață, mai eficient decât masajul! Unde îl aplici ca să te relaxeze

Publicat:

Medicina chinezeasca, inca de la inceputurile ei, a atestat ideea ca organismul uman poate fi considerat un sistem energetic care poate fi ajutat de acupunctura sau masaj. Astfel de metode ajuta la energizarea organismului și la vindecarea anumitor organe, precum și la depistarea bolilor. Tot chinezii credeau ca  ne putem imbunatați starea de sanatate, ne putem energiza organsimul și ne putem relaxa punand un cub de gheața intr-un loc strategic, care se gasește la baza gatului, in zona cefei. Acest punct se gasește intre tendoane, la ceafa, exact la baza craniului. In acupunctura, acest punct…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despre importanța informațiilor despre sanatate: iata de ce suntem norocoși

16:16, 20.05.2024 - Putem afirma ca suntem cu adevarat norocoși pentru faptul ca traim intr-o era in care avem acces la o cantitate imensa de informații despre cum sa ne menținem sanatatea, inclusiv sa ne preocupam de sanatatea creierului. Acesta este un aspect esențial al vieții, deoarece sanatatea creierului afecteaza…

Reteaua de sanatate Regina Maria integreaza complet medicina generala si stomatologia in Romania/ Clinicile Dentare Dr. Leahu devin Regina Maria Dental Clinics

11:56, 16.05.2024 - ”Unul dintre obiectivele noastre este sa dezvoltam servicii medicale integrate, la standardul de calitate la care se asteapta pacientii romani, care sa adreseze toate problemele de sanatate. Sanatatea dentara reprezinta o parte esentiala a unui astfel de ecosistem. Astfel, dupa o lunga perioada in care…

Scaunele de birou pentru copii: secretul temei perfecte

12:05, 14.05.2024 - In zilele noastre, crearea unui spațiu de studiu optim acasa pentru copii a devenit o prioritate pentru parinți.Acest lucru presupune nu doar alegerea unui birou potrivit, ci și a unui scaun de birou pentru copii care sa asigure confortul și sanatatea celor mici. Vizitand https://importatorscaune.ro/scaune-birou-copii,…

O femeie a fost salvata de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial

18:16, 25.04.2024 - O noua șansa la viațaSufocata de insuficiența renala in stadiu terminal și insuficiența cardiaca, Lisa Pisano era intr-o situație disperata dupa ce fusese exclusa de pe lista de așteptare pentru un transplant uman. „Tot ceea ce imi doresc este oportunitatea de a avea o viața mai buna. Dupa ce am fost…

Medic: Mancatul a devenit pentru mulți o metoda de evadare și relaxare

11:45, 15.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi a declarat medicul psihiatru Petronela Nechita. Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale – fie ca este vorba despre odihna, plimbari in natura,…

Care sunt cele mai comune simptome intalnite la școlari și ce semnifica acestea?

11:50, 10.04.2024 - Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli…

Dorian Schwartz – despre o afecțiune comuna dar extrem de insidioasa

10:05, 25.03.2024 - Pentru ca ne aflam in luna martie, luna celebrarii rinichilor la nivel mondial, i-am propus Dr. Schwartz Dorian sa ne de cateva informații despre cea mai comuna afecțiune a rinichilor- acumularea de pietre.Din ce in ce mai mulți pacienți ajung sa aiba complicații grave renale pentru ca nu investigheaza…

Ninge ca in povești in Romania: strat de zapada și polei. Pot fi amendați șoferii care circula, in martie, fara anvelope de iarna? 

14:51, 22.03.2024 - In zonele montane, sunt zone unde chiar s-a depus un strat de zapada de 1-3 cm pe carosabil, iar drumarii impraștie material antiderapant.Pana in anul 2011, șoferii erau obligați sa circule cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie.Dar legea a fost schimbata iar șoferii nu trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?