Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt cele mai comune simptome întâlnite la școlari și ce semnifică acestea?

Publicat:
Care sunt cele mai comune simptome întâlnite la școlari și ce semnifică acestea?

Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli și pana la afecțiunile potențial mai serioase, este esențial ca parinte sa fii conștient de aceste simptome și sa iei masurile adecvate atunci cand este necesar.In cele ce urmeaza, vei explora unele dintre cele mai frecvente simptome observate la copiii de varsta școlara, oferindu-ți informații…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia luata de Mihaela Borcea dupa ce s-a intors din America: „S-a terminat! La varsta mea nu pot visa”. Ce planuri are la 54 de ani

16:45, 25.04.2024 - Mihaela Borcea are planuri mari la 54 de ani. Fosta soție a lui Cristi Borcea e hotarata sa fie mai atenta la propria sa persoana, la stilul ei de viața, acum cand afacerile merg de la sine, iar copiii ei au crescut. La sfarșitul lunii martie, Mihaela Borcea și Sorin Rap, partenerul ei, au parasit Romania…

Peste 40% dintre copiii si tinerii romani se aflau in risc de saracie sau excluziune sociala in 2021

09:30, 05.04.2024 - Romania se situeaza pe primul loc, la nivel european, in topul tarilor in care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saracie. Datele din anul 2021, luate in calcul in elaborarea unei strategii pentru sprijinirea parintilor, arata ca peste 40% dintre copiii si tinerii romani din grupa de varsta…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…

Donație de produse alimentare pentru copiii defavorizati

22:05, 05.03.2024 - Zeci de baxuri de lactate, sucuri și alte produse alimentare „Bebivita”, donate de Clubul Lions Deva Sarmizegetusa, sunt distribuite, timp de doua zile, copiilor din mai multe comunitați defavorizate din municipiul Deva. Acțiunea a debutat marți, 5 martie 2024, la Cantina sociala din Deva.…

Centrul „Micul Prinț” Bistrița: Cum sa previi dispariția copiilor cu autism de acasa

15:26, 21.02.2024 - Copiii cu autism pot fugi din locurile sigure și se pot rataci, deoarece au un sentiment de pericol mai slab decat alți copii. Se poate intampla și pentru ca doresc pur și simplu sa exploreze ceva interesant. Alții pot incerca sa paraseasca situații care ii fac anxioși. De asemenea, scopul poate fi…

Noul statut al elevului: de la intrari comune cu profesorii pana la ore mai puține și ghiozdane mai ușoare. Ce spun experții in Educație

23:05, 05.02.2024 - Asociațiile de elevi au depus la Ministerul Educației un proiect de Statut in care cer mai multe drepturi. Copiii se plang, printre altele, de faptul ca au foarte multe ore la școala, li se dau foarte multe teme pentru acasa, nu mai au timp sa se odihneasca sau sa se relaxeze.

Realitatea dura din viața pacienților cu bulimie, anorexie sau alt gen de tulburari alimentare. „Boli tratate superficial”

23:06, 04.02.2024 - Mancatul compulsiv este o afecțiune care poate avea efecte grave asupra celor care sufera de ea. In Romania, nu exista centre specializate pentru persoanele care sufera de tulburari de alimentație.


Ce parere ai despre aceasta stire?