Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, supărat din cauza unei burtiere de la Digi 24: „Suntem jurnalişti sau ce dracu suntem?” VIDEO

Publicat:

s-a suparat pe jurnalistii de la Digi24 dupa ce a vazut scris pe burtiera „C.T. Popescu: Eu ma asteptam la incidente”. Gazetarul comenta in direct evenimentele din .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

CTP, dupa ce PSD și PNL și-au anunțat candidatul la Primaria Capitalei: „Marcel Ciolacu a reușit sa-i puna juvațul reptilei Gabriela Firea”

20:30, 20.03.2024 - Conferința de presa in care PSD și PNL l-au prezentat oficial pe medicul Catalin Cirstoiu, managerul spitalului Universitar, drept candidat al celor doua partide la Primaria Generala a municipiului București, a reprezentat deja "o mare victorie: Marcel Ciolacu a reușit sa-i puna juvațul reptilei Gabriela…

Mesaj halucinant de la Donald Trump: "Daca nu sunt ales, va avea loc o baie de sange!”

11:30, 18.03.2024 - Trump, care este implicat in mai multe procese penale, a primit deja numarul necesar de voturi pentru a deveni candidatul republican in cursa pentru Casa Alba. "Daca nu sunt ales, va avea loc o baie de sange. Și asta este cel puțin. Va fi o baie de sange pentru țara", le-a spus el susținatorilor din…

Peste 4.200 de carti au fost interzise anul trecut in scolile si bibliotecile din SUA, din cauza temelor abordate

10:41, 15.03.2024 - Școlile si bibliotecile din Statele Unite au interzis anul trecut mai multe carti decat in orice alt an dinainte, a anuntat joi Asociatia Bibliotecarilor Americani (ALA), care a documentat 4.240 de titluri vizate de cenzura in 2023.

Armata SUA, in alerta - Avioanele de vanatoare, ridicate de urgența din cauza unui balon la mare altitudine

00:40, 24.02.2024 - Statele Unite urmaresc un balon de mare altitudine care zboara deasupra partii de vest a tarii, au declarat vineri oficiali americani pentru CBS News. Avioanele militare au reperat balonul si au stabilit ca acesta nu reprezinta o amenintare, dar originea si scopul sau sunt inca necunoscute, au declarat…

Fiul unui fost director al Youtube, gasit mort in camera de camin. Tanarul avea 19 ani: ”El a ingerat un”

17:15, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Statele Unite ale Americii. Fiul unui fost director al Youtube a fost gasit mort, in camera de camin in care locuia. Cauza morții tanarului nu a fost stabilita, dar polițiștii au cateva suspiciuni despre modul in care acesta s-a stins din viața.

CTP se declara șocat de un gest facut de președintele Iohannis: Mi-a amintit de o cerșetoare romanca

13:51, 08.02.2024 - Cristian Tudor Popescu a atras atenția in ultima sa postare de pe rețelele sociale asupra unui gest facut de președintele Klaus Iohannis in plenul Parlamentului European. Gazetarul critica discursul șefului statului, care a cerut mai multe persoane din Europa de Est in funcții de conducere europene.„Insa…

CTP, atac dur la Iohannis: „Mi-a adus aminte de o cerșetoare. Adica, vrei sa punem un natarau ingamfat ca tine?”

10:55, 08.02.2024 - Cristian Tudor Popescu il desființeaza pe Klaus Iohannis. Gazetarul a avut o reacție dura dupa declarațiile președintelui Romaniei facute miercuri, 7 februarie, la Bruxelles, calificandu-l „magistral in proba de ridicol”.


Ce parere ai despre aceasta stire?