Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criss și Vlad prezintă ultimul episod din culisele serialului Adela! Hai să vezi ce au spus actorii la finalul acestui sezon!

Publicat:

In ultimul episod din seria ”Adela - Tot ce nu se vede” al acestui sezon, , Oana Moșneagu, , , , și , dar și Cristina Ciobanașu și , dau din casa detalii despre intamplarile petrecute in ultimele episoade Adela, dar și despre cum a fost perioada de filmari pentru sezonul ce tocmai s-a incheiat. Hai sa vezi tot ce nu se vede in serial!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Madalina Craiu, dezvaluiri din culisele serialului Clanul. Care sunt momentele critice: „Nu poți sa o scoți la capat” VIDEO EXCLUSIV

17:45, 08.04.2024 - Serialul Clanul a ajuns la sezonul final și, pe langa audiențele record inregistrate de Pro TV, a creat și prietenii pe platourile de filmare, intreaga echipa fiind una sudata, gata sa sara in ajutor oricarui membru. S-a lucrat la foc automat, de dimineața pana noapte tarziu, fiecare actor incercand…

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, felicitați de Cristina Ciobanașu, dupa ce s-au casatorit civil. Urarea pe care le-a transmis-o actrița in cea mai importanta zi / FOTO

13:05, 07.04.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc pe 2 iunie. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi, dupa ce au facut marele pas, se numara și Cristina Ciobanașu.

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!

Au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, la ieșire, au constatat ca le-a disparut mașina. Cunoscuții actori romani au ajuns la Poliție!

14:40, 21.03.2024 - Actorii romani ce au pus in scena piesa ”Hoți de onoare” și, dupa succesul care s-a bucurat premiera, au avut neplacuta surprinza sa constate ca le-a disparut mașina. Fusese parcata langa teatru.  Cunoscutul cuplu de actori Oana Moșneagu și Vlad Gherman au crezut ca e o farsa in ton cu spectacolul lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?