Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul din Mehedinţi, care a incendiat o tânără, a încercat să se sinucidă în arest! El a fost salvat în ultimul moment

Publicat:

, criminalul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti, la un an dupa ce a fost eliberat din inchisoare, a incercat sa se sinucida, in arestul . Barbatul a fost eliberat in 2019, desi avea condamnare la inchisoare pe viata. 

Turnagiu a fost gasit spanzurat, cu tricoul, de catre politisti. Agentii l-au resuscitat pana la sosirea echiapjelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul . Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Citește și: Criminalul de la Mehedinta, fata in fata cu bunica fetei pe care a incendiat-o.…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a injunghiat-o pe iubita adolescenta a fiului lui, apoi a incercat sa se sinucida

20:25, 05.05.2024 - Un barbat a injunghiat-o pe iubita de 16 ani a fiului lui, in ziua de Paște. Apoi s-a dus in cimitir și a incercat sa iși puna capat zilelor. Un barbat, de 56 de ani, din orașul Tașnad, județul Satu Mare, a injunghiat in ziua de Paște o adolesceta de 16 ani. Tanara a fost transportata la spital cu multiple…

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Criminalul studentei de la Medicina cere sa fie eliberat din arestul preventiv

14:26, 17.04.2024 - Tanarul in varsta de 23 de ani, din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita, o studenta de 21 de ani, din comuna Padeș, din județul Gorj, a depus o solicitare la instanța de judecata prin care solicita sa fie cercetat in stare de libertate.

Szombor Meszaros ar fi incercat sa fuga din țara. Cine l-a mai ajutat pe criminalul din București sa ajunga in Oradea. A schimbat patru mașini pe traseu

17:46, 10.04.2024 - In urma cu o zi, un criminal a evadat in Sectorul 2, in timp ce se afla sub escorta. Szombor Meszaros a fost luat cu mașina, la scurt timp dupa ce a fugit, de un barbat care spune ca nu il cunoaște. Ar fi incercat inclusiv sa fuga din țara in cele 14 ore in care s-a bucurat de libertate și ar fi reușit…

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Un polițist de la Rutiera a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Agentul a ajuns la spital

20:55, 29.03.2024 - Polițistul purta uniforma specifica Poliției Rutiere, echipata cu elemente reflectorizante pentru o vizibilitate crescuta in trafic. Conducatorul auto aflat in spatele polițistului a redus viteza pentru a opri, insa un alt autoturism s-a angajat intr-o manevra de depașire și l-a lovit pe agentul de…

Cum a reacționat Miruna Pascu, dupa ce Vlad Pascu a incercat, din nou, sa fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

18:45, 27.02.2024 - Vlad Pascu a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus Miruna Pascu!


Ce parere ai despre aceasta stire?