Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în stil mafiot în România. O femeie a plătit doi tineri să-i omoare soţul, un italian de 62 de ani

Publicat:

Crima s-a produs in noaptea de luni spre marti in localitatea Buciumeni din județul Galați. Initial s-a crezut ca ar fi vorba de un accident casnic, dar in data de 1 ianuarie legistii au confirmat ca barbatul a fost ucis in bataie. Femeia si cei doi ucigasi au fost retinuti.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Olt, pe strada! O femeie a fost ucisa cu sange rece de sotul. Barbatul a injunghiat-o de mai multe ori

08:10, 30.04.2024 - O crima oribila s-a petrecut pe o strada din orasul Draganesti - Olt, acolo unde o femeie in varsta de 37 de ani a fost injunghiata cu un cutit de catre sotul ei. Barbatul ar fi lovit-o cu un cutit din cauza geloziei. Femeia s-a stins din viața la spital.

Jobul platit cu peste 2.000 de euro in Romania, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigara și cafea, dar nu abuza”

15:40, 27.04.2024 - Romanii sunt cei mai saraci europeni, conform Eurostat, iar la salarii suntem penultimii. Exista totuși și locuri de munca bine remunerate, dar uneori oamenii nu se prea inghesuie din cauza ca nu vor sa faca munci grele.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Constantin, romanul care și-a ucis fosta partenera, in Germania, catre psihiatrul sau: „Nu ințeleg de ce am facut-o. Am iubit-o”

15:25, 12.04.2024 - Constantin F. (41 de ani) și-a macelarit fosta partenera, Anka U. (39 de ani), cu 22 de lovituri de cuțit. Crima a șocat comunitatea din Bodenwerder, landul german Saxonia Inferioara. Romanul trebuie sa raspunda pentru acest act sangeros in fața tribunalului regional Hildesheim, scrie Bild, care prezinta…

O femeie de 61 de ani nu a mai suportat bataile incasate de la soțul mai tanar și l-a dat pe mana Poliției

16:40, 07.04.2024 - La data de 6 aprilie orele 18:00, la sediul Poliției Municipiului Suceava s-a prezentat o femeie de 61 ani, din Piatra Neamț care locuiește fara forme legale in Suceava și care a sesizat ca are un conflict cu soțul ei de 59 ani, din aceeași localitate. Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul…

Roman urmarit de autoritațile germane pentru plata unei amenzi. Ce suma are de platit

14:05, 03.03.2024 - Un barbat din județul Galați a fost amendat de autoritațile germane pentru ca a depașit limita legala de viteza admisa in afara localitaților. Ca sa recupereze banii, inclusiv cheltuielile administrative, nemții au apelat la justiția din Romania, care l-a obligat pe șofer sa plateasca amenda

Orasul Cugir, inclus in Reteaua globala UNESCO a „Oraselor care invata”

20:40, 14.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) saluta includerea municipiului Galati si a orasului Cugir in Reteaua globala UNESCO a „Oraselor care invata” (UNESCO Global Network of Learning Cities – GNLC), alaturandu-se, astfel, municipiului Resita, pana de curand singurul membru din Romania in aceasta retea.…

Cine sunt George Armando, Laurentiu si Louis-Justin, frații arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete. Fiii vrajitoarei Sidonia, in spatele gratiilor / FOTO

09:35, 13.02.2024 - Cine sunt George Armando, Laurentiu si Louis-Justin, frații care au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete! Fiii vrajitoarei Sidonia au ajuns in spatele gratiilor in urma cazului care a șocat Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?