Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMA care a înspăimântat o ţară întreagă: Un bărbat a fost lovit cu bâta de 164 de ori - VIDEO

Publicat:

, bodyguardul in varsta de 31 de ani omorat in bataie in noaptea de 28 spre 29 august, a primit 164 de lovituri cu o bata, fiind snopit cu o bata nu mai putin de 22 de minute continuu, dupa cum arata imaginile de pe camerele de supraveghere ale ClubuluiBlackout“ din Roznov, judetul Neamt, unde s-a petrecut tragedia.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

09:26, 15.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, vineri dupa masa, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Crima oribila in Neamt! O tanara in varsta de 29 de ani și-a ucis vecinul. L-a lovit de mai multe ori cu un cuțit. De la ce ar fi pornit totul

21:26, 16.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un barbat in varsta de 52 de ani, din orasul Roznov, Neamt. Barbatul a fost ucis de vecina sa, o tanara in varsta de 29 de ani. Femeia l-a lovit de mai mult ori cu un cuțit, chiar in casa lui. De la ce ar fi pornit totul. 

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Barbat in scaunul cu rotile, forțat sa cerșeasca timp de 16 ani in Republica Moldova și Romania

14:45, 26.04.2024 - Un barbat cu dubla cetațenie (romana și moldoveneasca) și membrii familiei sale au facut avere pe seama unui roman cu infirmitate fizica permanenta, care a fost obligat vreme de 16 ani sa cerșeasca in Republica Moldova și in județele Suceava, Botoșani și Neamț.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Barbat gasit carbonizat in masina, pe un drum forestier

18:05, 26.03.2024 - Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost gasit, marti, intr-o masina incendiata, pe un drum forestier, de un angajat al Ocolului Silvic Roman, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. „Politistii s-au deplasat la fata locului, in interiorul autoturismului fiind identificat un trup…

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.


Ce parere ai despre aceasta stire?