Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Craniu vechi de 2 milioane de ani, dezgropat în Africa de Sud, ar putea face lumină în evoluția umană

Publicat:

Cercetatorii australieni susțin ca descoperirea unui craniu vechi de doua milioane de ani, in Africa de Sud, ar putea furniza mai multe explicații cu privire la evoluția umanaCraniul dezgropat ar aparține unei specii numita Homo erectus, adica stramoșii direcți ai oamenilor moderni.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recompense in valoare de 100 de milioane de lei vechi pentru cautatorii de comori

00:05, 08.04.2024 - La sedinta ordinara a lunii martie, consilierii judeteni au aprobat un proiect de hotarare pentru plata unor sume de la bugetul judetului, drept recompense cuvenite catatorilor de comori, persoane fizice, pe teritoriul judetului Buzau. Cel mai mare premiu are valoarea de 5.325 de lei si a fost acordat…

Cercetatorii au creat super-vaca modificata genetic, care produce lapte pentru diabetici

11:36, 21.03.2024 - Aceasta inovație ar putea avea un impact semnificativ asupra pacienților cu diabet, deoarece ar putea face insulina mult mai accesibila și mai ieftina pentru cei care depind de aceasta substanța vitala pentru controlul nivelului glicemiei.Milioane de oameni care traiesc cu diabet de tip 1 din intreaga…

Oamenii de știința au avut un șoc cand au descoperit un craniu uriaș, vechi de 16 milioane de ani/ VIDEO

07:25, 21.03.2024 - Oamenii de stiinta au descoperit craniul fosilizat al unui delfin urias de rau, apartinand unei specii despre care se crede ca a fugit din ocean si s-a refugiat in raurile amazoniene din Peru in urma cu 16 milioane de ani. Specia disparuta ar fi masurat pana la 3,5 metri lungime, ceea ce il face cel…

Cea mai veche padure din lume ascunde un mare secret, vechi de peste 400 de milioane de ani/ VIDEO

12:25, 08.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ceea ce ei cred ca este cea mai veche padure fosilizata cunoscuta din lume. Descoperirea a fost facuta in stancile de pe coasta de sud-vest a Angliei. Cei mai mari copaci aveau patru metri, au dezvaluit cercetatorii. De asemenea, cercetatorii arata faptul ca aceasta…

„Renovarea faraonica” a vilei. Catalin Drula. „Ciolacu o poate opri”

18:20, 27.02.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, ii cere premierului Marcel Ciolacu sa opreasca „renovarea faraonica” de 7 milioane de euro a unei vile RA APPS, aratand ca institutia respectiva se afla in subordinea directa a prim-ministrului. USR spune ca premierul a alocat „un buget similar” de 7 milioane de euro…

Un nou studiu sugereaza ca pasarile si-au inceput evolutia cu mult inainte de disparitia dinozaurilor

00:45, 21.02.2024 - Un nou studiu ofera argumente ca evolutia pasarilor moderne a inceput cu mult mai devreme decat se credea, precedand disparitia dinozaurilor, a transmis Agenția Xinhua, preluata de Agerpres. Publicat in prima parte a acestei luni in jurnalul Proceedings of the National Academy of Sciences, studiul a…

Un nou antibiotic capabil sa distruga bacteriile rezistente

20:00, 19.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anunțat crearea unui nou antibiotic eficace in combaterea bacteriilor rezistente la medicamente. In studiile de laborator, cresomicina, numele noului antibiotic, a demonstrat ca poate ucide bacterii rezistente la medicamente, agenții patogeni  extrem de periculoși…

Cifra de afaceri a Grupului Teraplast a scazut in 2023 cu 5%, la 672 milioane de lei, profitul net a scazut de 14 ori, la 1,1 milioane lei

17:56, 12.02.2024 - ”Cifra de afaceri consolidata a scazut usor, cu 5% comparativ cu anul 2022, la 672 milioane de lei, in timp ce marja bruta a crescut cu 10%. Marja EBITDA la nivel consolidat s-a situat la 7,6%, in timp ce la nivelul segmentului Instalatii s-a mentinut la peste 10%. Imbunatatirea activitatii in ultimul…


Ce parere ai despre aceasta stire?