Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozonac, reţeta moldovencelor. Ingredientul care îl face pufos, aerat. Sigur nu l-ai folosit până acum

Publicat:

Cu siguranța nu sunt mulți cei care pot refuza o felie de cozonac moale și pufos. Daca și tu ești fan al acestui desert delicios și vrei sa il așezi pe masa de Paște din acest an, in urmatoarele randuri vei gasi o rețeta de cozonac moldovenesc. Iți va aminti, cu siguranța, de gustul copilariei. […] The post Cozonac, reteta moldovencelor. Ingredientul care il face pufos, aerat. Sigur nu l-ai folosit pana acum appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

Cozonac de post ca la bunica acasa. Ce sa adaugi in aluat ca sa iasa pufos și un gust special  

13:45, 09.04.2024 - Daca vrei sa faci cozonac de post ca la bunica acasa, aceasta rețeta este perfecta pentru momentele in care vrei ceva dulce, dar ții post. In plus, poți face acest cozonac pentru pachetele pe care sa le dai de pomana in timpul postului. Acest cozonac este foarte pufos și are un gust special. Rețeta…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…


Ce parere ai despre aceasta stire?