Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozonac fără frământare, printre cele mai căutate rețete de sărbători. Cum se face, mai simplu, acest desert

Publicat:

Cozonacul este, de sarbatori, nelipsit de pe mesele romanilor. Savurosul preparat necesita insa multa munca, potrivit rețetelor clasice, ceea ce descurajeaza uneori gospodinele. Exista, din fericire, varianta cozonacului fara framantare, care umple casa de miresme cu mai puțin efort.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura de post cu crema de zahar ars. Desert delicios, simplu și rapid

00:05, 04.04.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci in perioada de post? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa, simpla și rapida de prajitura cu crema de zahar ars. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Gogoși cu griș, ca la bunica acasa. Cel mai simplu și delicios desert de post

16:10, 02.04.2024 - Postul Paștelui este cel mai aspru de peste an, insa pentru a fi mai ușor de trecut, ți-am pregatit o rețeta de gogoși cu griș. Sunt ușor de facut și sunt delicioase. Le poți umple cu gem sau dulceața ori le poți pudra cu zahar pentru un desert de weekend perfect. Cum se fac gogoșile […] The post Gogoși…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Cel mai simplu desert. Rețeta delicioaselor fursecuri cu unt, nu te mai poți opri din mancat

14:45, 05.02.2024 - Cu doar cateva ingrediente iese un desert care ii impresioneaza și pe cei mai pretențioși musafiri. Fursecurile cu unt sunt un deliciu, iar rețeta este una foarte simpla. Pentru a ieși fragede, gospodinele sunt avertizate sa fie atente la modul in care adauga faina.

Rețeta de rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Un desert simplu și delicios

10:25, 05.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rulada delicioasa, insa nu-ți dorești sa o cumperi de la magazin, atunci ar trebui sa o faci chiar la tine acasa. Noi iți vom explica pas cu pas cum sa pregatești rulada fara coacere cu biscuiți și crema. Este un desert simplu și delicios, care va reuși sa-ți incante papilele…

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?