Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COOLTURA de WEEKEND: Sarbatoare in Bucuresti: Orasul implineste 557 ani. Muzica si culoare in urbe

Publicat:

E luna plina pe 16 septembrie si weekend-ul e nocturn, cu , unde canta , si Festivalul filmului latino-american Pelicula. Sambata e sarbatorit Bucurestiul. Implineste 557 de ani de la prima atestare documentara. Iata "orarul" de weekend:

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Orașul care inspira': Bucureștiul, destinație favorita a turiștilor, in finala competiției Destinația Anului 2024

04:05, 22.04.2024 - Municipiul București intra in finala competiției Destinația Anului 2024 la categoria „Orașe care inspira”, iar Proiectul cultural „Strazi deschise – București, Promenada urbana” este finalist la categoria „Atracții cultural-educative”, anunța, duminica, primarul general, Nicușor Dan.

Explozie de culoare și frumusețe in fața Catedralei Ortodoxe Turda

17:55, 21.04.2024 - Chiar daca avem parte de nopți și dimineți reci, cu minime care se apropie de pragul inghețului, primavara nu se da batuta și ni se infațișeaza in toata splendoarea ei. Pomii au inflorit, rondourile sunt pline de flori de primavara iar casele au fost „decorate” cu petunii, mușcate, begonii și alte flori…

Festivalul-concurs „Lada cu Zestre” continua la Giarmata Vii și la Giarmata, in weekend

09:45, 19.04.2024 - Un adevarat maraton folcloric va avea loc in doua localitați timișene la finele acestei saptamani. Centrul de Cultura și Arta al Județului Timiș le va oferi iubitorilor de folclor 14 ore de spectacol de cantece și dansuri, grai banațean, expoziții de arta populara, meșteșuguri, gastronomie tradiționala.

Doctorul Cirstoiu a inceput tratarea 'bolilor' din București: 'Orașul este un pic bolnav!'

19:55, 06.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a afirmat ca Bucurestiul este un oras extraordinar, insa un pic bolnav acum, informeaza NEWS.RO. El a mai precizat ca trebuie sa fie un oras in care primarul trebuie sa poata mentine un dialog permanent cu primarii de sector.

Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție

07:55, 06.04.2024 - Comunicat. Asociația Europeanul, Primaria Arad și Centrul Municipal de Cultura Arad anunța ca in perioada 11 – 12 aprilie va avea loc cea de a... The post Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Catalin Cirstoiu: „Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul”

18:30, 02.04.2024 - „Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul. Si asta din cauza lentorii si lipsei de eficienta a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau indepartarea copacilor uscati. Dar si a dezinteresului total fata de reabilitarea cladirilor…

Premiile Cesar, marele castigator

07:45, 24.02.2024 - Lungmetrajul „Anatomie d’une chute”, regizat de Justine Triet, a fost marele castigator al galei de decernare a premiilor Cesar 2024, organizata vineri seara in sala Olympia din Paris, unde aceasta pelicula s-a impus la sase categorii de premii, inclusiv la categoria principala, „cel mai bun film”,…

19 februarie: interpreta de muzica populara Irina Loghin implinește 85 de ani VIDEO

00:05, 19.02.2024 - Pe 19 februarie, in 1473, se naștea savantul si astronomul Nicolaus Copernic. In aceeași zi, dar in 1876, venea pe lume Constantin Brancusi. In 1882 murea Moș Ion Roata, in 1939 se naștea interpreta de muzica populara Irina Loghin, iar in 2016 ne parasea scriitorul Umberto Eco.


Ce parere ai despre aceasta stire?