Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conducerea militară a Iranului, decapitată! Încă un colonel al Forțelor Quds a fost eliminat

Publicat:

Inca un colonel al Forțelor Quds a fost eliminat. Potrivit unor surse, un alt comandant al unitații 840 IRGC a murit in circumstanțe suspecte la Karaj luni, in 30 mai. E vorba despre colonelul , potrivit iranintl.com. Despre care s-a aflat ca a murit dupa ce ar fi cazut de pe acoperișul […] The post Conducerea militara a Iranului, decapitata! Inca un colonel al Forțelor Quds a fost eliminat first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri despre accidentul in care a murit Raisi: Un cleric a mai trait o ora dupa impact și a incercat sa ia legatura cu Teheranul

19:26, 20.05.2024 - Apar noi informații despre accidentul de elicopter in care și-a pierdut viața președintele Iranului, Ebrahim Raisi, și ministrul de Externe. Unul dintre clericii de rang inalt aflat la bord a mai trait o ora dupa impact, timp in care a incercat sa ia legatura cu Teheranul, transmite BBC.

"Macelarul din Teheran, a murit! Drag popor al Iranului, bucura-te!". Cine sunt iranienii fericiți ca Raisi a murit

14:16, 20.05.2024 - In timp ce regimul islamic incearca sa se replieze pe repede inainte dupa moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucura de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Macelarul din Teheran" se leaga epurarile masive, de zeci de…

Presedintele si ministrul de Externe al Iranului au murit in accidentul de elicopter

08:31, 20.05.2024 - Președintele Ebrahim Raisi, ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian și alte persoane au murit. Decesele provocate de prabușirea unui elicopter sunt confirmate, anunța presa de stat din Iran. Președintele Ebrahim Raisi, ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian și alți ocupanți ai elicopterului…

BREAKING A fost gasit elicopterul prabușit: Președintele Ebrahim Raisi ar fi murit (presa)

21:51, 19.05.2024 - Elicopterul prabușit in care se afla președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a fost gasit de echipele de cautare, transmite televiziunea de stat, care apoi a șters informația. Cu toate acestea, nu sunt informații despre președinte, potrivit Al Jazeera.

The Washington Post: Israelul a vrut sa demonstreze ca are capacitatea militara de a ajunge in centrul Iranului

19:51, 19.04.2024 - Atacul aerian pe care Israel l-a lansat vineri impotriva Iranului a avut scopul de a demonstra Teheranului ca israelienii au capacitatea de a ajunge in centrul tarii persane cu armele lor, a informat vineri The Washington Post, citat de EFE, conform Agerpres.

VIDEO - Israelul mai primește o lovitura dura, dupa atacul Iranului: o baza militara a fost atacata de Hezbollah

18:05, 17.04.2024 - Grupul militant libanez Hezbollah a declarat ca a lovit sediul militar din nordul Israelului, ca raspuns la asasinarea luptatorilor sai de marți, informeaza CNN.Intr-o declarație de miercuri, grupul a spus ca a vizat sediul cu „rachete ghidate și drone ofensive”.

Israelul nu poate rata ocazia de a anihila forta nucleara si militara a Iranului

14:35, 14.04.2024 - Nu stiu daca toti cititorii sunt de acord asupra sursei actualului conflict Iran-Israel. Fara a porni de la istoria antica, Iranul a actionat si actioneaza prin „proxy”, Hamas, Hezbolah, alte organizatii islamiste teroriste, pentru a slabi si anihila statul Israel.

Lovituri israeliene in apropierea ambasadei Iranului la Damasc: opt persoane au murit l VIDEO

19:35, 01.04.2024 - Lovituri israeliene au atins luni cladirea consulatului iranian la Damasc, a relatat agentia de presa siriana SANA, in timp ce organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anuntat ca opt persoane au murit in acest raid fara precedent.


Ce parere ai despre aceasta stire?