Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concluzii frapante ale unui studiu Deloitte: Încrederea investitorilor atinge minimul ultimilor trei ani după ce, în mai, sentimentul general era optimismul

Publicat:

Intr-o economie marcata de dificultați și nesiguranța, increderea printre investitorii de private equity a atins cel mai scazut nivel din ultimii trei ani. Potrivit ultimului studiu Deloitte CE , o treime dintre respondenți se așteapta la inrautațirea condițiilor.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au scazut la minimul ultimilor 2 ani

07:40, 28.05.2024 - Depașirea perioadei in care companiile și-au achitat taxele și impozitele la bugetul de stat a majorat lichiditatea din piața monetara, iar indicii ROBOR au cunoscut... The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au scazut la minimul ultimilor 2 ani first appeared on Informatia Zilei .

Crește increderea investitorilor straini in economia chineza

20:11, 20.05.2024 - Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE) și Uniunea Europeana au ridicat prognoza privind creșterea economiei chineze pentru 2024, cu 0,2%. A.T. Kearney, o cunoscuta companie americana de management și consultanța, a lansat recent Indexul global al increderii investitorilor straini…

STUDIU: Increderea managerilor romani in economie, la cel mai inalt nivel din ultimii patru ani

15:36, 16.05.2024 - Increderea managerilor romani in economie a ajuns la 52,5, cea mai mare valoare din ultimii patru ani, conform celui mai recent studiu Confidex. Cele mai optimiste sunt companiile din servicii, iar pe locul doi se afla cele din IT, scrie news.ro.

Procurorul general interimar a facut publice primele concluzii in cazul fetei disparute la Orhei

21:55, 22.04.2024 - Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a venit cu noi detalii in cazul omorului tinerei de 19 ani care a disparut dupa ce a disparut dupa ce a urcat intr-o mașina de ocazie la Orhei. Potrivit lui Munteanu, susține ca a fost pornita o cauza penala pentru omor pe cazul tinerei care era insarcinata…

Vaccinul Pfizer impotriva VRS atinge obiectivele intr-un studiu pe adulti cu risc ridicat si sub 60 de ani

17:00, 09.04.2024 - Grupul farmaceutic american Pfizer a anuntat marti ca Abrysvo, vaccinul sau dezvoltat impotriva virusului respirator sincitial (VRS), a fost bine tolerat si a generat o reactie imunitara in randul adultilor cu riscuri ridicate si varste sub 60 de ani similara celei inregistrate

Aurul atinge un nou maxim istoric, sustinut de increderea investitorilor in planul Rezervei Federale

13:55, 08.04.2024 - Aurul a atins luni un nou maxim istoric, continuandu-si cresterea din ultima luna, in timp ce investitorii reactioneaza la semnalele emise de Rezerva Federala legate de demararea campaniei de reducere a ratelor dobanzilor, chiar daca inflatia ramane peste tinta bancii centrale americane.

Yenul a cazut pana la minimul ultimilor 34 de ani fața de dolar

12:56, 27.03.2024 - Yenul japonez a scazut miercuri la cea mai proasta cotație a sa raportata la dolar din 1990, ajungand intr-o zona care a declanșat intervenția autoritaților de la Tokyo cu doi ani in urma, relateaza Reuters și CNBC.

Increderea investitorilor in economia germana a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

19:40, 19.03.2024 - Increderea investitorilor in economia germana a atins cel mai ridicat nivel din ultimii peste doi ani, pe fondul asteptarilor ca BCE este pregatita sa reduca dobanzile in urmatoarele luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?