Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană urmează să dezvăluie un plan de 195 de miliarde de euro pentru a opri importurile de combustibili fosili din Rusia până în 2027

Publicat:

Proiectele de masuri, care s-ar putea modifica inainte de a fi publicate saptamana viitoare, includ o combinatie de legi UE, scheme neobligatorii si recomandari pe care guvernele nationale le-ar putea adopta, inclusiv prin revizuirea planurilor lor de a cheltui uriasul fond de recuperare dupa Covid-19 al UE, pentru a elibera mai multe fonduri pentru tranzitia energetica. Comisia se asteapta ca masurile sa necesite investitii de 195 de miliarde de euro, pe langa cele deja necesare pentru a indeplini obiectivul climatic al blocului pentru 2030, care ar contribui la reducerea facturilor Europei pentru…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania va relua exploatarea magneziului pentru a reduce dependența Europei de China

10:36, 18.04.2024 - Romania, țara membra a Uniunii Europene, a acordat saptamana trecuta o concesiune miniera Verde Magnesium, o companie din București susținuta de investitorul american de capital privat Amerocap, relateaza Financial Times.Compania Verde Magnesium intenționeaza sa investeasca 1 miliard de dolari intr-o…

Uniunea Europeana iese din iarna cu niveluri record de stocare a gazelor

16:45, 13.04.2024 - Europa iese din cea de a doua iarna de la invadarea ilegala a Ucrainei de catre Rusia cu niveluri record de stocare a gazelor, cu surse de aprovizionare diversificate si cu o pondere sporita a surselor de energie regenerabile, transmite Comisia Europeana. La sfarsitul sezonului de incalzire de iarna…

Bruxelles, cuibul de viespi care baga Europa in razboi cu Rusia!

20:00, 07.04.2024 - Se cer 100 de miliarde de euro pentru achiziția de arme destinate Ucrainei! Nici in timpul pandemiei de Covid-19 nu am indraznit sa visam la atata banet, deși in joc era o miza și mai mare – supraviețuirea Europei in fața unei crize sanitare fara precedent in istorie. Iata ca nici bine n-am ieșit din…

NATO vrea sa dea Ucrainei 100 de miliarde de euro: Banii vor veni din fondurile țarilor membre

06:10, 04.04.2024 - NATO ia in calcul un ajutor consistent pentru Ucraina in razboiul cu Rusia. E vorba despre 100 de miliarde de euro pentru urmatorii cinci ani, au declarat diplomați ai unor țari membre NATO. Propunerea de a aloca sprijinul militar pentru Ucraina pe termen lung ar conferi alianței un rol mai clar…

Ucraina – Deputatii europeni vor sa limiteze importurile de cereale

05:55, 14.03.2024 - Plenul Parlamentului European a aprobat prelungirea cu inca un an, incepand din iunie, a scutirii de taxe vamale pentru importurile agricole ucrainene acordate incepand cu 2022, dar cu „mecanisme de salvgardare” consolidate, extinse la cereale. Fermierii europeni acuza afluxul de cereale, oua si pui…

Comisia Europeana a cerut marti Bancii Europene pentru Investitii sa finanteze proiecte din sectorul apararii

20:55, 05.03.2024 - BEI este detinuta de guvernele UE si unele dintre acestea sunt reticente sa tina seama de acest apel, ingrijorati de faptul ca finantarea apararii ar putea afecta ratingul de credit de top al BEI si nu ar putea aborda problema, despre care ei spun ca nu este o lipsa de finantare, ci o lipsa a contractelor…

Comisia Europeana: 1 miliard EUR pentru puncte de reincarcare și de realimentare in cadrul Mecanismului destinat infrastructurii pentru combustibili alternativi (MICA)

18:45, 02.03.2024 - Comisia Europeana a lansat ieri, 1 martie, o cerere de propuneri in cadrul Mecanismului pentru interconectarea Europei – Mecanismul destinat infrastructurii pentru combustibili alternativi (MICA). Este disponibila o suma de 1 miliard EUR pentru sprijinirea instalarii de infrastructuri de aprovizionare…

BRICS, MINT, CIVET. De ce investitorii ar trebui sa acorde o a doua șansa piețelor emergente

15:01, 22.02.2024 - Piețele emergente ar fi trebuit sa fie investiția mileniului, dar nu a fost așa. Sectorul a explodat intr-o serie de acronime, cele mai cunoscute fiind Brics (inițial Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), dar și MINT (Mexic, Indonezia, Nigeria, Turcia), CIVET (Columbia, Indonezia, Vietnam,…


Ce parere ai despre aceasta stire?