Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană sprijină reintroducerea controalelor la frontieră de către Germania

Publicat:

a apreciat ca Germania pare sa fie acoperita din punct de vedere legal in ceea ce privește reintroducerea controalelor la frontiere, in special la frontiera sa cu Austria, adaugand ca decizia Berlinului arata ca este nevoie ca statele sa fie de acord cu o abordare comuna a problemei refugiaților, transmite duminica Reuters.

"Reintroducerea temporara a controalelor la frontiera între statele membre este o posibilitate excepționala prevazuta în mod explicit și reglementata de , în cazul unei situații…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul Ungariei da in judecata lantul austriac de supermarketuri Spar, pentru defaimare, intr-un conflict legat de o taxa speciala

07:55, 27.04.2024 - ”Se vor deschide proceduri impotriva Spar, in instanta si probabil pentru defaimare”, a spus Gergely Gulyas. Spar nu a raspuns imediat unei solicitari de comentarii. Guvernul austriac si Spar au trimis scrisori comisarilor Uniunii Europene, in martie, spunand ca o taxa speciala introdusa in 2020 a discriminat…

Slovacia refuza sa implementeze noua reforma pentru migratie a UE. „Asta nu este solidaritate”. Ce alte țari resping sistemul

21:55, 16.04.2024 - Premierul slovac Robert Fico a anunțat marți ca țara sa refuza sa implementeze noul sistem al politicii europene privind migratia, aprobat saptamana trecuta de Parlamentul European, transmite Reuters, citata de Agerpres.„Spunem fara echivoc ca nu se poate ordona unei tari sa accepte - in cazul Slovaciei…

Franța, Germania, Austria dar și alte state din Schengen au reintrodus controalele la frontiera

10:30, 07.04.2024 - Franța, Germania, Austria, Danemarca dar și alte state care fac parte din spațiul Schengen au reintrodus controalele la frontiera, din cauza fluxului mare de migranți. Normele Schengen permit acest lucru „in ultima instanta” pentru a evita amenintari grave la adresa securitatii interne sau a politicii…

UE - presiuni pentru inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia

06:50, 20.03.2024 - Germania s-a alaturat astazi grupului de țari europene care sunt in favoarea inceperii imediate a negocierilor de aderare cu Bosnia-Herțegovina, in timp ce Franța considera ca progresul acestei țari este in continuare „extrem de limitat”, relateaza Kathimerini citat de Rador Radio Romania. Șapte…

Regenerabilii caștiga procesul cu Romania! Suntem obligați sa platim despagubiri de 42,2 milioane de euro

18:30, 18.03.2024 - Romania a fost sancționata de aceeași instituție, ICSID, unde a avut caștig de cauza in procesul Roșia Montana. Statul roman a fost condamnat la plata unei despagubiri in suma de 42,2 milioane de euro, la care se adauga dobanzi și cheltuieli de arbitraj și aparare, catre mai multe companii dezvoltatoare…

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Țarile UE, divizate: O tabara, din care face parte și Romania, vrea politici mai puternice pro-nucleare, iar cealalta cere mai multa energie regenerabila

12:40, 05.03.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt imparțite in doua tabere relativ egale in ceea ce privește promovarea energiei nucleare. Luni, in cadrul Consiliului miniștrilor energiei, țarile UE s-au aratat extrem de divizate pe acest subiect, tabara pro-energie nucleara, din care face parte și Romania,…

Reuters: Statele UE sunt imparțite in ceea ce privește folosirea energiei nucleare. Romania și alte 11 țari susțin tehnologia

19:05, 04.03.2024 - Statele membre UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania, facand in schimb presiuni pentru prioritizarea surselor de energie regenerabila, transmite Reuters, preluat…


Ce parere ai despre aceasta stire?