Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană critică România pentru că nu are un sistem informatic pentru monitorizarea produselor accizabile

Publicat:

Comisia a decis miercuri sa trimita o scrisoare de punere in intarziere Romaniei pentru ca nu a finanțat și dezvoltat la timp noile versiuni ale unui sistem informatic pentru monitorizarea circulației produselor accizabile (alcool, tutun și produse energetice) la nivelul UE, anunța MEDIAFAX.

Comisia solicita Romaniei sa respecte calendarul convenit pentru dezvoltarea unui nou sistem informatic pentru monitorizarea circulației produselor accizabile

Citește și: Mega-lovitura! Amenzile vor exploda- Cand se va intampla asta

Normele UE (in principal Directiva 2008/118/CE a Consiliului)…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

DEZINFORMARE: „UE interzice centralele de apartament”. Care e adevarul

07:50, 06.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula de o vreme o informație cum ca Uniunea Europeana ar dori interzicerea centralelor de apartament. Comisia Europeana in Romania atrage atenția asupra acestei dezinformari și ne spune clar și raspicat care este adevarul: Uniunea Europeana NU interzice cazanele/sistemele…

Ursula von der Leyen, mesaj special pentru Romania, chiar inainte de intrarea in Schengen

11:50, 30.03.2024 - Romania și Bulgaria devin de duminica, 31 martie, state membre ale spațiului Schengen. „Salut eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene și maritime. Acesta este un mare succes pentru ambele țari”, susține Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, informeaza Mediafax. Comisia…

Conflict neașteptat! Comisia Europeana critica Romania: Suntem in intarziere cu PNRR!

14:00, 20.03.2024 - Cererea de plata cu numarul 3 din Planul National de Redresare si Rezilienta este intarziata comparativ cu stadiul in care ar trebui sa ne aflam si este esential ca 2024 sa fie folosit pentru a accelera implementarea PNRR, a declarat, miercuri, Celine Gauer, director general SG RECOVER, la Conferinta…

Romania, buna de plata. Comisia Europeana vrea recuperarea de la Blue Air a unui ajutor de stat de 33,84 milioane de euro

16:25, 16.02.2024 -  Comisia Europeana considera ca planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost in masura sa restabileasca viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, asadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat. Ca urmare a deciziei CE, statul roman trebuie sa recupereze…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

22:36, 15.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

17:16, 14.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…

Ramona Strugariu: Propunerea de directiva europeana anticoruptie este istorica si revolutionara; asteptam pozitia Consiliului

13:20, 06.02.2024 - Propunerea de directiva europeana pentru combaterea coruptiei in UE este una "istorica" si "revolutionara", permitand crearea unui "cadru armonizat pentru infractiunile de coruptie la nivel european", a declarat marti eurodeputata REPER Ramona Strugariu, raportoare a Parlamentului European pentru…

ASF propune o lege pentru a consolidarea pieței de capital din Romania

21:25, 05.02.2024 - ASF dorește modificarea și completarea legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piața. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a participat luni, 5 februarie 2024,  la o dezbatere publica ce a avut ca subiect proiectul legii pentru modificarea și completarea Legii…


Ce parere ai despre aceasta stire?