Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană cere de la Facebook, Google şi alte media sociale eforturi sporite împotriva ştirilor false

Publicat:

a cerut marti eforturi sporite din partea marilor companii online pentru combaterea dezinformarii, in vederea alegerilor europarlamentare din mai, informeaza dpa. In septembrie anul trecut, Facebook, Google, Mozilla si Twitter au semnat un cod voluntar de conduita al UE impotriva asa-numitelor "fake news". Cu acea ocazie, a avertizat ca, daca masurile benevole nu sunt suficient de extinse, va introduce reguli obligatorii referitoare la stirile false. Prima evaluare facuta de Comisie, publicata marti, arata ca marile media sociale au facut unele progrese, dar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

C.E. a clasat o cauza de infringement deschisa impotriva Romaniei si a inchis un dosar EU-Pilot / Ministrul Mediului jubileaza: 'Munca noastra da roade'

20:25, 25.04.2024 - Comisia Europeana a clasat miercuri o cauza de infringement deschisa impotriva Romaniei si a inchis un dosar EU-Pilot, informeaza ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Facebook și Instagram au picat din nou in mai multe zone din lume

18:35, 20.03.2024 - Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, miercuri dupa-amiaza, in mai multe zone din lume, pentru a doua oara luna aceasta. De data aceasta, utilizatorii nu s-au mai putut loga in conturile lor, potrivit Mirror.co.uk.  Instagram și Facebook nu mai funcționeaza in SUA, utilizatorii rețelelor…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Bogdan Ivan, ministrul Cercetarii: Pana in aprilie vom avea o lege impotriva deepfake

20:45, 09.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Bogdan Ivan, a declarat vineri ca in Parlament este o lege, impotriva deepfake, care vine cu niste reglementari foarte clare pentru acele persoane sau companii care genereaza continut fals, iar pana in aprilie vom avea aceasta lege, pentru ca se afla deja pe ordinea de zi la Camera…

Protestul fermierilor romani a avut ecou la Bruxelles. Comisia Europeana, ajutoare de 241 de milioane de euro pentru agricultorii romani

18:35, 09.02.2024 - Comisia Europena aproba o schema de ajutor de stat a Romaniei in valoare de 241 de milioane euro pentru sprijinirea producatorilor agricoli in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei.”Comisia Europeana a aprobat o schema a Romaniei de aproximativ 241 de milioane euro (1,2 miliarde lei) pentru…

Un elev din Buzau a castigat procesul impotriva liceului in care a invațat, dupa ce a primit media 2 la purtare. Suma pe care trebuie sa o plateasca instituția

16:11, 31.01.2024 - Situație neașteptata! Un elev din Buzau a castigat procesul cu liceul la care studia, dupa ce a primit media 2 la purtare pentru o postare pe Facebook. Iata suma pe care trebuie sa o plateasca instituția de invațamant!

Se interzice prin lege accesul la Facebook. Unele țari iau masuri extreme impotriva dependenței de social media

07:00, 29.01.2024 - Facebook, Instagram, TikTok. Utilizarea rețelelor de socializare de catre copii și adolescenți. Psihologii au explicat pentru „Adevarul“ cat de mare este pericolul la care se expun tinerii care stau ore intregi pe rețelele sociale.


Ce parere ai despre aceasta stire?