Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod roșu de ploi torențiale în Arad

Publicat:

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod roșu de ploi torențiale pentru mai multe localitați din județul Arad. Atenționarea este valabila pana la ora 18.30. Potrivit ANM, aavertizarea cod roșu este...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo de canicula și averse torențiale. Județele afectate

11:05, 13.06.2024 - Meteorologii au emis doua atenționari meteo Cod galben de canicula și instabilitate atmosferica. Conform ANM, Codul galben de instabilitate atmosferica este valabil in intervalul 13 iunie, ora 17 – 14 iunie, ora 6.

Avertisment ANM de ultim moment! A fost anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina

15:30, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina. Iata ce au transmis specialiștii, dar și ce zone din Romania sunt vizate de atenționare!

Alerta de vreme severa! Meteorologii anunța ploi torențiale, grindina și vijelii - județe vizate

19:56, 07.06.2024 - Peste douazeci de localitati din judetele Alba, Sibiu si Hunedoara se afla, vineri seara, sub avertizare nowcasting Cod portocaliu de vreme severa, meteorologii anuntand averse torentiale, grindina, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie.

Anunț ANM. Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi torențiale, furtuni violente și grindina. Pana cand sunt valabile atenționarile

11:15, 21.05.2024 - Ploile și instabilitatea atmosferica ajung și in Romania. Meteorologii au anunțat ca vremea se va ridical incepand de astazi, cand va intra in vigoare primul cod de furtuni violente și grindina. Vremea va ramane capricioasa și in zilele urmatoare.

Atenționare Cod galben de ploi torențiale, vant puternic și grindina, in zona montana a județului Dambovița

13:25, 12.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea pentru zona montana a județului Dambovița. Atenționarea este valabila pentru ziua de duminica, 12 mai, intre orele 12.00 – 23.00. Potrivit ANM, in intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata, cantitați insemnate…

Cod galben de ploi torențiale, grindina și vijelii in jumatate din țara. HARTA județelor afectate

10:25, 07.05.2024 - Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru 25 de judete, pana aproape de miezul noptii. Vor cadea si 40 de litri de apa pe metru patrat.

Dezastru in mai multe județe in

21:05, 05.05.2024 - MeniuSearPrima zi de Paste a venit cu coduri portocalii si galbene de ploi si vant. Trei judete au fost lovite de grindina. Desi asteptam soarele si vremea frumoasa pentru gratare in aer liber, meteorologii au trimis avertizari de coduri portocalii si galbene de ploi si vant. In prima zi de Paste, judete…

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?