Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clujenii cer gard sau stapi zdraveni in urma accidentului din Piata Pacii

Publicat:


Accidentul produs in ziua de Paste, in , fosta , a demonstrat inca o data ca pietonii sunt expusi in cazul unor incidente rutiere. O femeie a scapat cu viata, in 15 aprilie, ca prin minune.

"Avand in vedere accidentul rutier din , din ziua de Pasti, si avand in vedere ca se intampla des asa ceva, cred ca ar trebui montati niste stalpisori mai zdraveni sau puse ghivece cum sunt pe str. Napoca, sau chiar un gardulet, pentru a feri pietonii care asteapta la semafor. Sunt foarte expusi pietonii acolo", a scris , pe domnuleprimar.ro.

In…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Cafenelele vechi ale Clujului: ”Delimitarea ”floașterului” Croco - Arizona - Mamaia (cofetaria La Verde)” - FOTO

13:30, 09.05.2024 - Ce amintiri! Clujenii vechi iși aduc aminte cu nostalgie de vechile cafenele ale Clujului, dintre care numai Croco a supraviețuit, cu toate ca nu seamana deloc cu ceea ce a fost mai demult. Cafeneaua Croco era amplasata in Piața Pacii (actualmente Piața Lucian Blaga, vis-a-vis de Casa de Cultura a Studenților).…

Saptamana Luminata – o perioada a liniștii sufletești. Asociația ”Glasul Vieții” – ecou permanent al speranței. Parintele misionar Dan Damaschin la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 6.05.2024.

12:05, 06.05.2024 - Saptamana Luminata incepe dupa ziua de Paște și Invierea Domnului și se termina cu Duminica Tomii iar fiecare dintre aceste zile are semnificații aparte pentru credincioși. Pentru crestinii ortodocsi, Saptamana Luminata este inceputul unei perioade de sarbatoare, care se termina dupa cincizeci de zile…

Angajații Romgaz nu au primit prime de Paști pentru prima data in istoria companiei / Ce spune conducerea societații

11:20, 03.05.2024 - ​Cei aproximativ 5.500 de angajați ai producatorului de gaze Romgaz nu au primit prime de Paște in acest an, situația fiind o premiera in istoria companiei. Conducerea societații spune ca nu exista pana acum o baza legala pentru a acorda prime salariaților in acest an, insa Guvernul va aproba in curand…

Pensiile vor fi virate in avans in luna mai, inainte de Paste. Ministrul Muncii a anunțat zilele exacte

07:15, 26.04.2024 - Pensii le aferente lunii mai se platesc inaintea sarbatorilor pascale. Ministrul Muncii a anunțat datele exacte cand vor fi virate pensiile pe luna mai, atat pe card, cat și cu Poșta Romana. Pensiile vor fi virate in avans in luna mai, inainte de Paste , in conturile pensionarilor urmand sa ajunga in…

Ce se intampla cu pensiile de Paște? Anunțul premierului Ciolacu

09:21, 24.04.2024 - Varstnicii vor putea sa-și faca astfel cumparaturile, mai ales ca vor fi nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare din cauza scumpirilor din ultima perioada.Banii vor ajunge mai repede la pensionari și pentru ca bugetarii și inclusiv poștașii vor avea liber in perioada 1 și 7 mai, cand sunt livrate…

TARGUL DE PAȘTI Targul de Paște din Satu Mare iși deschide luni porțile

12:50, 19.04.2024 - Ne apropiem de sarbatorile pascale și anunțam cu bucurie o noua ediție a Targului de Paște de la Satu Mare. The post TARGUL DE PAȘTI Targul de Paște din Satu Mare iși deschide luni porțile first appeared on Informatia Zilei .

Cumparaturi de Paște la suta de grame: „Sarbatorile Pascale vor fi cele mai triste din punct de vedere financiar din ultimii ani”

23:55, 10.04.2024 - Aproape trei saptamani ne mai despart de Sarbatorile Pascale, insa romanii nu se mai inghesuie la cumparaturi așa cum o faceau in anii trecuți. Asta pentru ca prețurile din magazine au explodat, iar analiștii spun ca mai urmeaza clasicele scumpiri din preajma sarbatorilor de 10-15%.


Ce parere ai despre aceasta stire?