Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clipe de coșmar trăite de patronul unui restaurant din Oradea în Mexic: „Am fost tratați ca și pe infractori, încuiați într-o cameră și deportați"

Publicat:

, patronul restaurantului Via29 din Oradea a relatat pentru Bihon.ro, clipele de coșmar prin care au trecut el și soția sa dupa ce și-au programat o vacanța de vis in Cancun, Mexic.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Țara in care romanii sunt tratați din start ca niște infractori și sunt alungați. „Am fost bagați la gramada cu 50 de indieni”

08:46, 30.03.2024 - Romania este membra a Uniunii Europene și e in topul țarilor cu cele mai puternice pașapoarte din lume, ceea ce teoretic ar trebui sa le garanteze accesul romanilor in multe alte state, fara vize. In realitate, exista inca țari unde romanii sunt tratați din oficiu ca niște infractori.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Bolnavii de cancer și medicii lor curanți, tratați de stat ca niște infractori. ...

13:05, 21.03.2024 - Bolnavii de cancer sunt printre cei mai umiliți de statul roman, din cauza regulilor impuse pentru ca ei sa poata beneficia de medicație. Atat pacienții, cat și medicii lor curanți sunt tratați de stat ca niște infractori care ar intenționa sa devalizeze sistemul sanitar. Deși sunt in evidențe ca ...

Știrile Antena Stars. Nicolae Guța, despre momentele de coșmar traite ca artist! Cantarețul, prins intr-o altercație cu pistoale și cuțite: "Poți sa iți pierzi viața.." / VIDEO

19:40, 19.03.2024 - Viața unui artist de muzica de petrecere nu se rezuma intodeauna numai la chefuri, stare de bine, faima și mulți bani. E adevarat, publicul și fanii vad intotdeauna doar partea frumoasa a acestora. In realitate, cantareții pot fi expuși unor presiuni care lasa loc de amenințari, dar și de scandaluri…

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE SATU MARE Crearea și impactul Camerei de Comerț și Industrie din Satu Mare (1927-1936)

23:10, 26.02.2024 - Imediat dupa unire, orașul Satu Mare a simțit lipsa unei Camere de comerț și de industrie, care, deși intarziata cu opt ani, a fost inființata in octombrie 1927, avand pana atunci atribuțiile indeplinite de expositura din Oradea, iar sub conducerea președintelui Emil Tișca, Camera a dezvoltat activitați…

Becali simte cum ii fuge pamantul de sub picioare: patronul FCSB asista la un scenariu de coșmar ANALIZA

07:17, 21.02.2024 - Intre etapele 22 și 23, FCSB-iștii aveau un avans de 11 puncte fața de locul 2. In decurs de trei saptamani, acesta s-a redus la doar 7 puncte. Care, in realitate, inseamna doar 4, daca maine am intra in play-off. Și clasamentul nici nu arata toate problemele formației din Berceni.

Primul spital social din Romania se va deschide pe 8 martie. Vor fi tratați bolnavii sarmani, fara asigurare

10:05, 18.02.2024 - Primul spital social din Romania se va deschide, la Iași, pe 8 martie, de Ziua Mamei. Aici vor fi tratați bolnavii sarmani, care nu au asigurare de sanatate in sistemul național. Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, o noua solicitare in instanța. Vrea sa mearga sa iși schimbe permisul de conducere…


Ce parere ai despre aceasta stire?