Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cîţu, despre legea pensiilor: Obiectivul e de a elimina riscul de nesustenabilitate peste 15 ani. Atunci e riscul cel mai mare, vom avea un număr mare de oameni care vor ieşi la pensie în acelaşi an, iar cei care vor susţine vor fi din ce în ce mai puţini

Publicat:

a explicat ca viitoarea lege a pensiilor este discutata de catre un grup de lucru format din experti, iar sustenabilitatea este una dintre probleme. “Cred ca in 15 ani e riscul cel mai mare. Atunci este riscul cel mai mare pentru ca vom avea un numar mare de oameni care vor iesi la pensie in acelasi an, iar cei care vor sustine vor fi din ce in ce mai putini. (….) Obiectivul este acela de a elimina acest risc de nesustenabilitate peste 15 ani de zile. S-ar putea sa fie nevoie de mai multe legi, nu doar de una singura. Este o situatie mai complexa. Nu stim exact care va fi forma finala…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deși Legea "specialilor" a fost schimbata, veniturile raman in continuare nesimțite. Umilința maxima pentru pensionarii de rand!

12:36, 29.04.2024 - Cea mai mare pensie speciala, in Romania, este cu puțin peste 58.000 de lei, ceea ce ar insemna 25 de pensii medii și 45 de pensii minime. Acest lucru inseamna ca cei mai mulți dintre beneficarii pensiilor speciale primesc, practic, niște sume  mult prea mari fața de cat au contribuit la stat de-a lungul…

Deși Legea "specialilor" a fost schimbata, veniturile raman in continuare nesimțite. Umilința maxima pentru pensionarii de rand!

17:51, 28.04.2024 - Cea mai mare pensie speciala, in Romania, este cu puțin peste 58.000 de lei, ceea ce ar insemna 25 de pensii medii și 45 de pensii minime. Acest lucru inseamna ca cei mai mulți dintre beneficarii pensiilor speciale primesc, practic, niște sume  mult prea mari fața de cat au contribuit la stat de-a lungul…

Suma fabuloasa stransa la Pilonul 2 de pensii. Chiar și așa, romanii nu vor putea primi lunar banii, la pensionare

12:21, 25.04.2024 - Pilonul II de pensii din Romania difera de pensia de stat intr-un mod care nu ii avantajeaza neaparat pe romani. Plata banilor stranși se face fie deodata, fie in plați eșalonate care se termina dupa 5 ani. Experții spun ca este nevoie de o lege care sa asigure plați mai mici pentru mai mult timp.Totalul…

Comisia Europeana recomanda decidentilor din Romania sa se bazeze pe sfatul expertilor la stabilirea salariului minim

00:06, 27.03.2024 - Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor ii pot ajuta pe decidenti in acest proces, se arata intr-un capitol separat al analizei aprofundate privind dezechilibrele…

Burduja: Ministerul Energiei sustine eliminarea „taxei pe soare”. O vom abroga prin ordonanta. Avem si raspunsul formal de la Comisia Europeana care ne permite abrograrea acelui articol

17:55, 25.03.2024 - „Ministerul Energiei va sustine si sustine eliminarea taxei pe soare. De altfel, avem si raspunsul formal de la Comisia Europeana care ne permite abrograrea acelui articol, un may clause, o clauza cu poate. O vom abroga prin ordonanta pe care o pregatim si multumesc tuturor asociatiilor de prosumatori…

Taxa pe soare va fi abrogata

14:46, 25.03.2024 - Ministerul Energiei pregatește abrogarea „taxei pe soare” pentru prosumatori printr-o ordonanța de urgența, a declarat ministrul Sebastian Burduja luni. Aceasta mișcare vine in urma clarificarii din partea Comisiei Europene, care a subliniat ca fiecare stat poate decide asupra aplicarii acestei taxe.…

Ministerul Energiei va abroga „taxa pe soare”. Sebastian Burduja: Comisia Europeana ne-a raspuns ca nu este obligatorie

14:00, 25.03.2024 - „Ministerul Energiei susține eliminarea taxei pe soare. De altfel, avem și raspunsul formal de la Comisia Europeana, care ne permite abrogarea acelui articol”, a spus Burduja, potrivit HotNews.ro.Potrivit acestuia, Comisia Europeana a precizat ca este vorba despre o clauza de tipul „poate”, adica fiecare…

„Taxa pe soare” - inițiativa pe care Guvernul și-o asuma, dar tot el spune ca n-o va aplica / Ce știm pana acum

07:50, 20.02.2024 - O ordonanța de urgența permite ANRE sa taxeze prosumatorii incepand cu 1 decembrie 2026, daca puterea lor va depași 8% din totalul capacitaților de producere a energiei din Romania. In urma cu doi ani, cand a fost aprobata ordonanța, Guvernul a precizat ca nu are de gand s-o aplice, ci este vorba de…


Ce parere ai despre aceasta stire?