Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cîte ouă se permite să mănînci în ziua de Paște

Publicat:

Nutriționiștii avertizeaza ca nu e bine sa consumi prea multe oua, insa de fiecare de data de Paște nimeni nu mai ține cont de acesta interdicție și consuma zilnic mai multe oua decit ar trebui. Cercetatorii de la Northwestern University Feinberg School of Medicine au realizat un studiu conform caruia daca maninci intre trei și patru oua pe saptamina ai șanse cu 6% mai mari de a dezvolta o bo

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

OFICIAL: pensiile vor fi platite in avans in luna mai, inainte de Paște. Hotararea de Guvern, publicata in Monitorul Oficial

10:15, 26.04.2024 - OFICIAL: pensiile vor fi platite in avans in luna mai, inainte de Paște. Hotararea de Guvern, publicata in Monitorul Oficial Pensiile vor fi platite in avans in luna mai. Plata pensiilor si a altor drepturi prevazute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, va fi facuta in avans. Guvernul a aprobat…

O noua vulnerabilitate in SharePoint permite hackerilor sa fure fișiere fara a fi detectați

12:05, 12.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Cercetatorii de la Varonis Threat Labs au descoperit doua tehnici care ar putea permite atacatorilor sa evite log-urile de audit sau sa genereze inregistrari mai puțin severe atunci cand descarca fișiere din software-ul SharePoint. Tehnicile vizate de catre aceștia sunt relativ simple…

De ce uitam anumite momente din viața: cum decide creierul nostru ce amintiri sa pastreze - studiu

08:05, 03.04.2024 - Cercetatorii de la NYU Grossman School of Medicine din domeniul neurologiei au identificat un nou mecanism prin care creierul nostru decide ce amintiri sa pastreze. Acest proces implica activitatea unor neuroni specializați care transmit semnale pentru a codifica amintirile. Aceste semnale, denumite…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Un nou tratament antigripal fara vaccin ar putea salva sute de mii de vieți

14:45, 16.03.2024 - Tratament antigripal fara vaccin Cercetatorii sunt pe cale sa descopere un nou tratament antigripal și aceasta nu are legatura cu vaccinarea antigripala. Oamenii de știința au stabilit deja ca unii viruși și bacterii provoaca infecții in organism prin prinderea mai intai de moleculele de zaharoza de…

Cercetatorii folosesc ingineria genetica pentru a crea plante rezistente la inundatii

12:20, 14.03.2024 - Cercetatorii au utilizat tehnici de inginerie genetica pentru a dezvolta plante tolerante la inundatii, oferind o solutie potentiala pentru provocarile agricole generate de inundatiile excesive, scrie Phys.org. Dr. Kendal D. Hirschi si echipa sa de la Baylor College of Medicine, Texas, SUA, au pornit…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…

Cat va costa mielul de Paste 2024. Preturile au crescut, putini romani isi vor mai permite sa il puna pe masa

15:20, 13.02.2024 - Ultimu an a adus, din pacate, majorari pe toate planurile, iar efectul acestora se vad in puterea de cumparare a romanilor. Cu aproape trei luni inainte, crescatorii vorbesc deja de noi majorari, așa ca ne-am decis sa aflam cat va costa mielul de Paste 2024. Conform datelor din teren, preturile au crescut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?